Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Alba Muñoz amb ulleres de sol i un mòbil a la mà i una alarma

Alba Muñoz, exdona d'Antonio Tejado, pren una decisió que li pot portar problemes

Alba Muñoz posarà fi al seu silenci i donarà una entrevista a '¡De Viernes!' per parlar del que envolta Antonio Tejado

Fa escassos dies, AntonioTejado va ser posat en llibertat després del seu període a la presó. Com sabem, se l'ha acusat de ser l'autor intel·lectual del robatori a casa de la seva tieta María del Monte.

Es tracta d'un dels casos més mediàtics dels darrers temps, motiu pel qual s'està seguint la informació de ben a prop.

Donada la rellevància del cas, són moltes les persones que poden aportar una mica d'informació del que envolta els protagonistes.

En aquest cas, una de les persones més aclamades és AlbaMuñoz, l'exdona d'Antonio Tejado. L'última declaració que se'n té és després de la detenció del que fos el seu marit.

Fotografia d'Antonio Tejado i Alba Muñoz posant en un photocall somrients i amb les cares enganxades
Alba Muñoz va arribar a sentir por d'Antonio Tejado | Europa Press

La periodista va explicar que el seu festeig amb ell va ser una "relació tòxica", amb diverses infidelitats i faltes de respecte. Fins i tot va arribar a reconèixer que "havia sentit por" en algunes ocasions pels mals hàbits que tenia a la seva vida.

Aquestes declaracions van fer molt de mal a la família de Tejado, que consideraven que no era el moment adequat per dir una cosa així, atesa la delicada situació per la qual estaven passant.

Una cosa cridanera ha estat que Alba ha decidit mantenir-se al marge dels mitjans de comunicació durant tot el temps en què el seu exmarit ha estat a la presó.

Alba Muñoz reapareix als mitjans, concedint una entrevista a ¡DeViernes!

Es parlava que, tard o d'hora, Alba Muñoz donaria la cara a la televisió i, finalment, així ha estat. Ho farà en una trobada en què parlarà de tot.

¡De Viernes! ha anunciat que comptarà amb la presència al plató de l'exdona d'Antonio Tejado per a una entrevista en exclusiva.

Captura d'Alba Muñoz a la promo de De Divendres de Telecinco
Alba Muñoz reapareix amb una entrevista en exclusiva a '¡De Viernes!' | Mediaset

Ha cridat l'atenció que hagi pres aquesta decisió, ja que havia passat molt de temps sense donar una sola declaració en un tema tan candent i delicat com el que estava passant Antonio Tejado.

A més, es preveu que no serà una entrevista senzilla, ja que segur que haurà de fer front a moltes situacions incòmodes i parlar de certs temes força compromesos.

Sens dubte és una entrevista que donarà molt de què parlar. Segurament, ja s'ha fet a la idea de les innombrables crítiques a què s'exposa en donar la cara en aquest moment, tal com està la situació.

La relació d'Alba Muñoz amb la família d'Antonio Tejado

Pepe del Real, col·laborador de Vamos a ver, va revelar que la relació entre Alba Muñoz i la família de Tejado ha millorat des que va saltar la notícia que s'havien desentès de la filla que tenen en comú.

Alba Muñoz somrient amb ulleres de sol i una brusa blanca
La relació entre Alba Muñoz i la família d'Antonio Tejado ha millorat | Europa Press

"L'àvia ha estat pendent de la nena, l'ha trucada i ha estat informant de com estaven les coses", va explicar el periodista.

Un tema del qual s'ha parlat molt és sobre si Antonio Tejado ja hauria parlat amb la seva filla després de la seva sortida de presó.

Una cosa que EuropaPress va preguntar a Alba Muñoz i que pel seu gest contrariat sembla que encara no ha passat.