Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de la portada de 'Ni que anéssim', Víctor Sandoval seriós en vestit blau i un paper al costat d'un mall

Víctor Sandoval posa una demanda 7 dies després de l'estrena de 'Ni que fuéramos'

Víctor Sandoval no ha dubtat a revelar l'acció que ha hagut de dur a terme pel que ha passat

Víctor Sandoval està gaudint de les mels de l'èxit novament. Tot gràcies al fet que el públic està acollint molt bé l'arribada del programa Ni que fuéramos.

Víctor Sandoval es troba encantat amb aquest nou camí professional, ja que ell és un dels col·laboradors fixos del format. Tant és així que no dubta a sincerar-se amb el públic i confessar tota mena de detalls privats de la seva vida. I l'últim ha estat que ha interposat una demanda només set dies després de la seva estrena.

Víctor Sandoval revela la demanda que ha interposat

Víctor Sandoval, des que ha començat Ni que fuéramos, s'ha mostrat en totes les facetes i versions. Així, l'hem vist histriònic, disfressat, exercint de presentador puntual i fins i tot emocionat davant d'una confessió de María Patiño.

I també ha estat sincer i contundent. En concret, ho ha fet posant sobre la taula el conflicte que té contra un internauta que a X, abans Twitter, es fa dir Laborre. Conflicte que ha acabat amb una demanda per part del col·laborador televisiu a aquell.

Captura de Víctor Sandoval a 'Ni que anéssim'
Víctor Sandoval està tenint els seus primers problemes per 'Ni que fuéramos' | Canal Quickie

El conflicte ha sorgit quan Víctor en ple directe del programa s'ha referit a Carmen Borrego en uns termes que no han agradat a tothom. I és que, a través d'un joc de paraules, n'ha dit que “era de Formentera”, per exposar realment que “era deforme sencera”.

Aquest comentari ha guanyat nombroses crítiques d'espectadors a les xarxes. Entre ells, de Laborre, que no ha dubtat a atacar-lo a les xarxes. Ho ha fet amb el tuit següent: “Que el Víctor digui deformi a la Carmen quan a ell li falta un dit, s'ha realitzat dos empelts i segueix calb, ja que no sé fill...”.

La situació s'ha tornat tensa entre les dues parts i ha anat a més. Tant que fins i tot en ple directe de Ni que fuéramos, el col·laborador ha reconegut que estava discutint amb aquest internauta. Però és que aquest ha publicat un altre tuit que li ha molestat moltíssim: “I com n'ha quedat de callat l'esquizofrènic de Sandoval?”.

Aquest últim missatge és el que ha portat Víctor a anunciar mesures. Al compte de X ha escrit: “Ens veurem les cares, però crec que serà la policia qui digui on. De moment, et bloquejo i et denuncio perquè tot segueixi el seu curs”.

Això sí, ha continuat sent víctima de més piulades. Un altre exemple és aquest: “El trànsit que està demostrant ser Sandoval”.

I ell ha complert la promesa. Per això ja està circulant per xarxes una imatge d'ell amb la demanda a la mà davant una comissaria de policia.

Imatge davant la qual l'internauta en qüestió ha respost amb un vídeo de Pablo Iglesias al Congrés. Vídeo en què aquest diu: “Me la porta fluixa, me la sua, me la porta a la fresca, me la pela, me la refanfinfla”.

Tweet amb la foto de Víctor Sandoval amb una denúncia davant d'una comissaria de policia el 22 de maig de 2024
Víctor Sandoval ha generat bromes amb la foto | Twitter, @RafaelGarciaLAF

Les reaccions a la denúncia de Víctor Sandoval

Víctor Sandoval ha pres les mesures que ha considerat oportunes sobre els comentaris que en fa Laborre. I les mateixes ja han generat enrenou a les xarxes. És més, la veritat és que molts internautes s'estan rient de la seva imatge a la porta de la comissaria.

Exemples són comentaris com aquests: “La bossa que porta ha, ha, ha”. Fins i tot n'hi ha que l'han comparada amb una altra de semblant de la dona de Sergio Ramos de fa temps: “Buf. Em costa, és que la de la Pilar és única”.