Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla de Gustavo González amb rostre seriós i, al costat, emojis d'interrogants

Què va ser de Gustavo González, el paparazzi que va vendre la seva vida a ‘Sálvame’

Gustavo González porta molt de temps allunyat de la vida televisiva arran dels problemes que l'envolten

Gustavo González és un conegut fotògraf de la premsa rosa que durant anys ha exercit també com a col·laborador de televisió. A més, la seva vida privada va arribar a suscitar interès i es va convertir en personatge. Per això, va guanyar molts diners posant sobre la taula els seus assumptes més íntims.

Tot i això, Gustavo González va arribar un moment en què va desaparèixer un dia per l'altre de la pantalla petita i així segueix. Per això, ha hagut de reinventar-se i assumir una vida molt diferent.

Gustavo González, el famós paparazzi que es va convertir en personatge

Gustavo González va estudiar periodisme i, només concloure la carrera, va rebre una interessant oferta laboral als Estats Units. Ell la va acceptar i durant força temps va estar exercint allí com a reporter i fotògraf per a una agència de premsa rosa. I quan va acabar el seu camí a terres nord-americanes, va fundar a Espanya la seva pròpia amb diversos dels seus germans.

El valencià va començar a fer-se un nom com a paparazzi, va vendre diferents reportatges de rellevància i així va arribar un nou camí per a ell. La televisió va aparèixer a la seva vida i va començar a treballar també com a col·laborador en alguns dels programes més importants de la crònica rosa. Ens estem referint a formats com Tómbola i ¿Dónde estás corazón?

Gustavo González posant en un photocall amb el rostre seriós
Gustavo González va saltar a la fama televisiva | GTRES

Tanmateix, el seu gran salt pel que fa a fama el va fer el 2012 quan va ser fitxat per Sálvame. I és que allà ben aviat va passar de ser un simple comentarista a convertir-se en tot un personatge. El motiu és que va sortir a la llum que ell havia enganyat la seva dona, amb qui portava diverses dècades, amb la famosa actriu porno María Lapiedra.

La infidelitat de Gustavo es va convertir en tema central per a moltes emissions del programa de Telecinco. Es van revelar com havia mantingut aquesta relació extramatrimonial, el seu divorci després de descobrir-se els fets i que els seus quatre fills no en volien saber res. Encara més, en lloc de recular i allunyar-se de l'escàndol, ho va fomentar.

González, tant a Sálvame com en entrevistes per al Deluxe, va parlar de la seva intimitat, que havia iniciat un festeig amb María i fins i tot de les seves relacions sexuals. Després de tot això, va continuar guanyant diners amb exclusives al costat de Lapiedra, on van confessar també les seves crisis i reconciliacions.

Ara bé, la ganga se li va acabar a Gustavo l'any 2022. El que va passar és que a ell no se li va renovar el contracte a Sálvame, pel que sembla, per un motiu de pes. Bàsicament, perquè estava presumptament implicat en la trama ‘Operació Deluxe’, ara anomenada ‘Operació Luna’, per la qual cosa va arribar a ser detingut.

Trama en què se l'acusa d'obtenir i revelar informació sensible de diferents figures famoses. Informació que hauria estat rebent de fitxes policials i la resta de documents que li donava un policia.

Gustavo González: així és el seu dia a dia actual

Gustavo González des que va deixar Sálvame no ha tornat a tenir feina a la pantalla petita. A més, es troba en una situació complicada per la trama esmentada, de la qual encara no s'ha celebrat un judici, després d'una pròrroga recent.

I, per si no n'hi hagués prou, ell i Diego Arrabal han presentat un recurs contra la sentència que els condemna a deu mesos de presó i al pagament d'una quantitat diària. Tot perquè van ser declarats culpables d'un delicte de revelació de secrets per les imatges íntimes que el 2015 van fer a Mariló Montero durant unes vacances.

Muntatge de Gustavo González seriós davant d'un micròfon vermell i Diego Arrabal seriós amb una americana de quadres i una camisa blava
Gustavo González té un problema seriós amb Diego Arrabal | catalunyadiari.com, Europa Press, Mediaset

Davant d'aquesta situació que el té apartat de la feina habitual, Gustavo ha optat per obtenir ingressos impulsant les seves xarxes socials. En concret, a Instagram ja compta amb 150.000 seguidors. Per això no dubta a guanyar diners fent publicitat de tota mena de negocis i marques.

No obstant això, Gustavo a l'àmbit personal està molt més tranquil. Gaudeix d'una vida relaxada amb María, amb qui es va casar el 2022, i amb la filla que té amb ella, Mía. I així ho demostra a les seves xarxes, on, això sí, no hi ha rastre dels seus quatre fills.