Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Diego Arrabal seriós amb samarreta blanca dins d'un cotxe, Ángel Cristo seriós amb un ull tancat i samarreta vermella i unes exclamacions

Diego Arrabal confirma una notícia urgent sobre la desaparició d'Ángel Cristo

Diego Arrabal revela la situació d'Ángel Cristo a Hondures i revela quins són els seus plans en arribar a Espanya

La polèmica d'Ángel Cristo amb Supervivientes continua sent un tema força candent. Com sabem, el fill de Bárbara Rey es va saltar les normes del concurs en fugir de la platja i endinsar-se a la selva de l'illa d'Hondures.

Posteriorment, la direcció del programa va decidir expulsar-lo del reality, cosa que va enfadar molt a Ángel, a causa de tot el maltractament que ha explicat que ha passat durant la seva estada a l'illa.

Diego Arrabal revela les intencions d'Ángel Cristo

Ja és habitual que DiegoArrabal faci directes a YouTube per comentar certs temes del moment, sobretot de crònica social. A més, és una persona que sol tenir molts contactes i ofereix informació en exclusiva sobre els temes que estan d'actualitat.

En aquest cas, ha pogut conèixer que la situació a la platja de Supervivientes està més calenta que mai. Sembla que la situació amb Ángel Cristo és insostenible.

L'empresari ha decidit guardar silenci complet i es nega a parlar amb ningú. De fet, no ha conversat amb cap directiu de l'organització i no serà perquè no ho han intentat.

Això és una cosa que preocupa seriosament la cadena, ja que no sap quins pensaments estan rondant pel seu cap, ni quines intencions pot tenir quan arribi a Espanya.

Primer pla de Diego Arrabal amb rostre neutre en un plató
Diego Arrabal descobreix els plans d'Ángel Cristo | Mediaset

Diego Arrabal ha assegurat que Ángel no trepitjarà cap dels platós de Telecinco per parlar sobre el tema. A més, ha descartat que ho pugui fer amb una altra cadena de televisió.

Tot i això, creu que el fill de Bárbara Rey no es quedarà callat i té la intenció de revelar tot el que ha passat darrere de les càmeres de Supervivientes. Per això, com que no té una altra opció, donarà una exclusiva en alguna revista.

Queden poques hores perquè Ángel Cristo aterri en territori espanyol i l'expectativa en arribar és màxima. S'espera una gran multitud de mitjans amuntegats a la porta de la terminal a la recerca d'alguna declaració.

Tothom dona per fet que parlarà. Per això, s'espera que els pròxims dies surtin a la llum tots els secrets d'aquesta edició de Supervivientes.

La cridanera expulsió d'Ángel Cristo de Supervivientes

Al principi, atesa la mala situació per la qual estava passant, va ser el mateix Ángel Cristo qui es va oferir a pagar una indemnització per abandonar el programa.

Captura d'Àngel Crist JR després de ser expulsat disciplinàriament a Supervivientes
La curiosa expulsió d'Ángel Cristo a 'Supervivientes' | Mediaset

No obstant això, com ja sabem, la direcció li ho va negar diverses vegades. Aquesta situació va desesperar tant l'empresari que es va veure obligat a prendre mesures per ell mateix.

Després de tot el que va passar amb la seva fugida, Diego Arrabal ha explicat que Ángel va aconseguir un pacte amb la productora que li permetia sortir del concurs com a expulsat.

Això és cridaner, ja que normalment no s'acorda una expulsió per motius disciplinaris. És més, tampoc li arriben a pagar el que estava estipulat al contracte, però en aquest cas sí que ho han fet.

Ana Herminia llança un comunicat sobre el que ha passat amb Ángel Cristo

La parella del concursant està angoixada amb la situació que està vivint el seu xicot. Per això, ha decidit publicar un escrit a les xarxes socials del mateix Ángel Cristo.

"Continuen mentint. Ángel simplement es veu sobrepassat per les situacions viscudes a Hondures i fuig, ho fa sempre. Ell va demanar al programa que pagava. Deixin de fer mal. Prou! Que són molt baixos. No saben el que és un atac d'ansietat? Sou advocats del diable", escrivia.

Storie de Ángel Cristo a Instagram comunicant les mentides de 'Supervivientes' el 22 de maig de 2024
Ana Herminia llança un comunicat sobre la situació d'Ángel Cristo | Instagram, @angelcristojr

"I jo, òbviament, en veure el dany psicològic que li han fet, el vull aquí. Borrego, ets la millor professional, vas anar a fer la teva feina i ho vas aconseguir", afegia després.