Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla de Fabiola Martínez amb rostre somrient, Bertín Osborne al costat d'un cercle i un altre cercle amb una imatge borrosa

Fabiola Martínez, exdona de Bertín Osborne, aclareix per fi si té un xicot secret

Fabiola Martínez dissipa els rumors de possible idil·li i parla sobre l'estat de salut de Bertín Osborne

Fa temps que la vida de Fabiola Martínez no ocupa les portades de la crònica social. Ella mateixa ha comentat diverses vegades que se sent més tranquil·la en sortir de casa perquè no està la premsa esperant-la.

Tot i això, des de fa diverses setmanes s'ha comentat molt sobre la vida privada de la model. Han sorgit una sèrie d'especulacions que assenyalen que podria tenir parella.

Fabiola Martínez dissipa els rumors sobre el seu suposat xicot

L'actriu va anar a un esdeveniment de la Fundació Inocente i, com és habitual, es va aturar a parlar amb els mitjans de comunicació a l'entrada de l'acte.

El primer que va contestar va ser com es troba en aquest moment de la seva vida. "Molt bé. Cansada, però bé", va recollir Lecturas.

Una fatiga que pot venir-li de tota la feina que està fent les últimes setmanes, i de la qual encara no en sabem res.

Captura de Fabiola Martínez parlant amb els reporters
Fabiola Martínez revela que segueix oberta a l'amor | Europa Press

"Estic molt centrada en projectes nous que ja us explicaré ben aviat. Jo crec que abans de finals d'any podreu saber de què va tot", va explicar.

Aquestes emprenedories de Fabiola l'estan mantenint "bastant ocupada", motiu pel qual està més allunyada de la vida pública i acudeix a menys esdeveniments.

Com no podia ser d'una altra manera, també va revelar diversos detalls de la seva vida privada, i va contestar sobre si estava enamorada en aquests moments.

"Doncs de la vida, de mi, estic molt enamorada de mi", va respondre esbossant un somriure.

Últimament s'ha especulat molt que podria haver tornat a trobar l'amor i que fins i tot podria tenir una relació en secret. Fabiola va ser clara i va assegurar que no hi havia "cap relació".

No obstant això, no és una cosa que la limiti a la seva vida. De fet, n'està gaudint més que mai. "Jo m'ho passo fenomenal. Jo faig el que puc quan vull, amb qui vull i on vull", va explicar.

Fabiola descobreix si està oberta a l'amor

Un cop va aclarir que ara mateix no té cap relació i que no sent res per ningú, el dubte era si tenia el cor obert per enamorar-se en un futur.

Fabiola Martínez posant en un photocall a la gala de la seva fundació
Fabiola Martínez aclareix que no manté cap relació amb ningú | GTRES

La model, en comptes de respondre, es va arremangar la camisa per mostrar un tatuatge que té al braç d'un cor. Al que justament va afegir: "Obert, sempre".

Ara, la pregunta és com ha de ser aquesta persona que enamori Fabiola. "No ho sé, no m'ho plantejo. Ha de ser algú que m'enamori a primera vista", va aclarir.

I és que ja s'ha cansat d'un tipus d'homes en concret, ara busca alguna cosa diferent, que no se centri només en el físic.

"Cada vegada més, jo un senyor que no em doni conversa i que no estigui al mateix ritme, m'avorreix un munt per molt maco que sigui. Jo necessito algú que estigui a l'altura de les circumstàncies", va declarar.

Fabiola es pronuncia sobre l'estat de salut de Bertín Osborne

En el moment que ja se n'anava amb certa pressa per a l'esdeveniment, va explicar un parell de detalls sobre el seu exmarit als periodistes que la seguien a la carrera. "No tinc ni idea de com està el senyor", va manifestar.

Primer pla de Fabiola Martínez seria en un esdeveniment d'Oral B
Fabiola Martínez no sap com està de salut Bertín Osborne | Europa Press

Una declaració que feia presagiar que ja no tindria cap mena de relació amb Bertín. Motiu pel qual li van preguntar sobre això. "Sí, és clar que sí, però no explicaré res", va exposar.

Darrere d'aquestes paraules, sembla que Fabiola Martínez segueix mantenint cert contacte amb el seu exmarit Bertín Osborne, encara que no sap com es troba, i per això deixa entreveure que és un contacte excepcional.