Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de Kiko Jiménez en primer pla somrient amb una imatge circular de Gala Caldirola desenfocada i el logotip de Telecinco

Telecinco ho confirma: la primera famosa que va cridar l'atenció de Kiko Jiménez

L'actual parella de Sofía Suescun va anar a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' per conquerir el seu primer amor

Kiko Jiménez ja fa cinc anys que és la parella de Sofía Suescun. Tot i això, no vol dir que abans de la influencer, l'ara concursant de Supervivientes no s'hagués enamorat d'altres famoses.

Si ens retrotraiem una mica, el 2012, el de Linares va acudir al programa Mujeres y Hombres y Viceversa per conquistar la que llavors era tronista. A més, aquest seria el tret a una llarga carrera televisiva.

Gala Caldirola, el primer amor que se coneix a Kiko Jiménez

L'ara parella de Sofía Suescun es va presentar al programa com un dels pretendents de què era tronista, GalaCaldirola. Podem dir que és la primera famosa de què es va enamorar Kiko.

A més, no va entrar amb mal peu, ja que va ser el primer pretendent que va tenir una cita amb ella. Tot i que hi havia diversos nois esperant a tenir la seva oportunitat, Kiko es va imposar a tots ells.

Captura de 'Dones i Homes i Viceversa' amb Gala Caldirola parlant amb els llavis roses
Gala Caldirola també es va enamorar de Kiko | Mediaset

I és que, igual que ell, la tronista també va tenir un amor a primera vista amb l'ara concursant de Supervivientes, motiu pel qual li va concedir aquella primera cita tot sol.

La cita va tenir lloc al mític caragol de Telecinco, on van aprofitar per conversar sobre les primeres impressions que havien tingut l'un de l'altre.

Gala va confessar a Kiko que era el seu favorit entre tots els pretendents, que se sentia atreta per ell i per això l'havia triat per tenir aquesta cita.

Captura de Kiko Jiménez i Gala Caldirola durant una cita al programa 'Dones i Homes i Viceversa'
Kiko Jiménez va ser pretendent de Gala Caldirola a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' | Mediaset

"Tinc moltes ganes de trobar algú. M'agrades molt físicament, m'encantes, ets el que més m'agrada dels que hi són", explicava Gala.

Per la seva banda, Kiko va començar a obrir-se amb ella i va començar a treure el costat més personal. "Sempre he tingut amistats amb noies, però no he arribat a presentar-les a la meva mare, encara que és una cosa que sí que m'agradaria", revelava.

Tot semblava presagiar que la relació entre ells s'aniria estrenyent a poc a poc amb el transcurs dels programes, però malgrat continuar sent el favorit, l'enllaç es va anar refredant.

Finalment, tot i que tothom creia que sortirien de la mà del programa, no va ser així. Gala Caldirola es va veure obligada a abandonar el tron a causa d'un accident. De tota manera, més tard, es va revelar que Kiko Jiménez va tenir una relliscada amb una altra noia mentre pretenia l'alacantina.

Els coneguts amors de Kiko Jiménez abans de Sofía Suescun

Després d'aquell truncat intent de portar-se a la tronista, Kiko va tornar a intentar-ho al mateix programa en dues ocasions més.

La primera va ser amb Suhaila Jad, cosa que va començar força bé, però amb la sobtada sortida del programa no va arribar a anar a més.

La segona ocasió va ser amb Belén Roca, en un moment en què ja era força famós. Motiu pel qual se li va concedir el tron i va decidir acceptar-ho deixant així de conquerir la tronista.

Primer pla de Kiko Jiménez mirant a càmera
Kiko Jiménez va entrar a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' a conquerir Gala Caldirola | GTRES

Durant la seva època com a tronista no hi va haver una clara candidata a formar-hi una relació. De tota manera, la direcció de Mujeres y Hombres y Viceversa va acabar expulsant-lo en coquetejar amb una noia fora del programa.

Més tard, va conèixer Gloria Camila, el que va ser el seu primer gran amor. Amb ella va estar durant tres anys, arribant a participar conjuntament a Supervivientes l'any 2017. Tot i que semblava que acabarien junts, van decidir deixar la seva relació el 2019.

Just després de la ruptura amb la filla d'Ortega Cano, Kiko Jiménez va començar la seva relació actual amb Sofía Suescun, amb qui, després de diversos alts i baixos, ja fa cinc anys que estan junts.