Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de cames de persones de l'exèrcit, Ángel Cristo parlant amb una samarreta militar i un helicòpter

L'Exèrcit d'Hondures busca a Ángel Cristo: què ha passat després de la desaparició

Ángel Cristo és expulsat de 'Supervivientes 2024' després d'escapar-se de la platja d'Hondures i estar desaparegut hores

Supervivientes 2024 ha tingut un dels successos més sorprenents de totes les edicions emeses fins ara.

Ángel Cristo va tenir una forta disputa amb Aurah Ruiz, una de les seves companyes de l'illa. Motiu pel qual es va enfadar de tal manera que va acabar marxant del lloc on s'allotgen.

La fugida d'Ángel Cristo de la platja d'Hondures

El concursant es va infiltrar a la selva d'Hondures esperant escapar-se de l'illa. La preocupació de la direcció del programa era majúscula.

Era molt perillós estar-hi en solitari, sense conèixer la zona. A més, van advertir que hi havia diversos penya-segats amb què havia de tenir cura.

Davant la impossibilitat de l'equip de poder-lo trobar, van decidir avisar l'exèrcit hondureny perquè fessin una recerca exhaustiva per la zona on s'havia escapat.

Finalment, la Força Naval que va anar a buscar-lo va aconseguir trobar-lo després d'hores desaparegut i el va tornar a la ubicació on es trobava tot l'equip de Supervivientes.

Com calia esperar, les imatges de tot aquest succés han estat eliminades i no seran emeses. Així ho explicava Carlos Sobera en començar Supervivientes: En Tierra de Nadie: "Intervingué la Força Naval d'Hondures, però per seguretat dels seus membres no es poden mostrar imatges".

Aquesta publicació de Supervivientes és l'única cosa que han decidit fer públic de tot el procés de recerca del fill de Bárbara Rey.

Ángel Cristo s'explica al directe de Supervivientes

Dimarts passat es va celebrar la nova gala del programa. S'hi va anunciar la decisió per part de la direcció conforme a Ángel Cristo.

La productora considera que els actes són molt greus i es va poder posar en perill a si mateix i al programa. "Va fer un recorregut d'extrema perillositat perquè és ple de barrancs, fauna salvatge...", va informar Sobera.

Primer pla d'Àngel Crist JR a la palapa durant la segona gala de Supervivientes
La fugida d'Ángel Cristo a la selva d'Hondures | Mediaset

Ángel Cristo va ser present al programa mitjançant una trucada per conèixer la decisió a què s'havia arribat i per donar les explicacions pertinents.

"Abans que res no vull demanar disculpes a l'organització, al programa, a tots els que s'han preocupat per mi perquè no he pensat en les conseqüències i he actuat de manera inconscient", va començar dient.

El ja exconcursant va assegurar que es troba “al límit” pel que fa al seu estat psicològic.

Més tard, va arribar el moment de conèixer la decisió del programa, pronunciada per Carlos Sobera: "L'organització ha pres la determinació que el concursant posi fi de manera immediata al seu pas pel concurs".

Immediatament després, Ángel va respondre al manifest: "Moltes gràcies. Em sembla fantàstic, perquè és el que volia: marxar".

Captura d'Àngel Crist JR amb la platja de fons a Supervivientes
Ángel Cristo dona explicacions de la seva fugida de la platja | Mediaset

Posteriorment, el programa es va basar a atribuir l'actitud que havia tingut el concursant amb tot això. Al que, alienat per la situació, no es va poder contenir, dient "no mireu la gent".

El ja exconcursant va decidir venjar-se del reality, Revelant algunes de les coses que ha anat fent el programa en secret.

Concretament fa referència al moment en què Arantxa del Sol el va agredir durant la seva estada a l'illa. Posteriorment, ell va voler explicar-ho públicament per denunciar-ho. Tot i això, la direcció del programa va prendre la decisió de silenciar-lo.

"M'és igual les conseqüències que tingui, llavors també hauríem de parlar de quan Arantxa del Sol em va pegar i no hi va haver conseqüències sobre això. Per a uns sí i per als altres no", explicava.

Finalment, Ángel Cristo és fora del programa, cosa que volien les dues parts. Veurem si, els pròxims dies, el fill de Bárbara Rey torna a pronunciar-se per destapar algun secret del reality.