Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un primer pla de Susanna Grisoo somrient amb un coll alt verd, la portada de Lectures el 22 de maig del 2024 i una càmera

Les imatges de Susanna Griso a Eivissa que deixaran mut el seu xicot, Afán de Ribera

Susanna Griso ha estat captada en banyador durant la seva escapada a Eivissa amb una amiga i la seva filla

Susanna Griso ha pogut prendre's un període de descans d'EspejoPúblico. Motiu pel qual ha decidit sortir de Madrid uns dies per desconnectar.

Susanna ha fet una petita escapada a Eivissa amb la companyia d'una amiga i de la seva filla d'11 anys per passar uns dies a les magnífiques platges de l'illa.

Unes imatges de Susanna Griso que deixaran Íñigo Afán de Ribera sense paraules

Durant les vacances, han enxampat la presentadora passejant per la riba mentre lluïa un estilós banyador sense tirants, que també li ha servit com a top mentre portava uns texans amples.

Aquestes fotografies segur que han agradat molt a Íñigo Afán de Ribera, el xicot de la presentadora. Cal ressaltar que ha cridat l'atenció que no fossin junts en aquesta curta escapada.

La realitat és que es coneix poc sobre l'advocat, ja que mai no s'ha pronunciat i no sembla que ho faci. Es tracta d'un home molt discret i és que mai no ha donat declaracions públiques sobre ell ni sobre Susanna.

És evident que es vol mantenir totalment aliè als focus de la premsa. De fet, vol ser una persona tan anònima com sigui possible, motiu pel qual ni tan sols té xarxes socials.

De tota manera, en sortir amb una persona tan coneguda és inevitable que es comencin a conèixer certs detalls sobre ell. És més, ha estat la mateixa Susanna Griso la que, alguna vegada, ha parlat sobre la seva relació amb ell als mitjans, encara que ha estat una cosa molt poc habitual.

Susanna Griso presentant Mirall Públic aquest dimarts 17 d'octubre a Antena 3
Les fotos de Susanna Griso que sorprendran Iñigo Afán de Ribera | Atresmedia

El que sabem és que la parella ja fa gairebé dos anys de relació. Tot i que es va conèixer fa molts anys, el 2014, en una festa de Malta. No obstant això, aleshores Susanna tenia parella i la cosa no va passar d'aquí. Seria uns quants anys després quan reprenen el contacte.

Tot i la discreció amb què porten la seva relació, es coneix que el festeig va molt ben encaminat. De fet, tots dos coneixen ja les seves respectives famílies.

Susanna Griso, centrada més que mai a cuidar el físic

La periodista sempre ha explicat que és una amant de l'esport. De fet, és una cosa que intenta practicar diàriament.

No és un contingut que sol compartir molt en xarxes socials, però sí que ha sortit de tant en tant en diferents mitjans o fins i tot a EspejoPúblico.

"Vaig al gimnàs, faig pilates des que vaig tenir els meus fills i soc molt disciplinada. M'agrada nedar, córrer i camino molt", confessava a Lecturas.

Pla mig de la presentadora d'Antena 3, Susanna Griso, somrient
Susanna Griso està més implicada que mai a tenir cura del seu físic | Europa Press

A més de l'esport, també fa una dieta equilibrada que li permet menjar de tot. "També procuro tenir una alimentació sana. Mai he tingut problemes de pes. M'encanta menjar, a tot estirar, i ho cremo tot", explicava a la revista.

A l'octubre, Susanna Griso farà 55 anys, cosa que no li preocupa gens. "No m'obsessiona el pas del temps. Ho porto bé, m'agrada madurar, em sento molt més còmoda a la dècada dels 50 que a totes les anteriors", comentava.