Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb un fons amb bitllets, José Ortega Cano seriós amb ulleres de sol i abric negre i Ana María Aldón sorpresa amb unes arracades llargues de colors i blazer taronja

La destacada confessió d'Ana María Aldón sobre els diners de José Ortega Cano

Les declaracions de la dissenyadora han desencadenat una investigació sobre uns problemes econòmics del torero

Totes les mirades es tornen a posar sobre la figura de José Ortega Cano. Semblava que la separació del torero i Ana María Aldón havia estat totalment amistosa, però sembla que tot s'ha enfonsat.

Ana María ha explicat a la televisió que el seu exmarit ha deixat de passar-li la pensió per manutenció del fill que tenen en comú.

Una notícia que ha coincidit amb això és la tornada d'Ortega Cano a la plaça amb motiu del seu 50è aniversari al món del toreig.

Tot això podria tenir relació, ja que segons ha revelat Luis Pliego, director de la revista Lecturas, Ortega Cano estaria en seriosos problemes econòmics.

La revelació d'Ana María Aldón va ser l'origen de tot

Com hem esmentat abans, Ana María va revelar que Ortega Cano ja no li passava la retribució que havien pactat a l'acord de divorci.

Fa gairebé dos anys que es van separar i no hi havia hagut problemes fins ara. De fet, mai no s'havia endarrerit en el pagament, sempre el portava al dia.

Plànol curt d'Ana María Aldón amb cara seriosa en un plató de Telecinco
La confessió d'Ana María Aldón va desfermar la investigació | Mediaset

Motiu pel qual Ana María va decidir no esperar més, arribant a confessar que estava disposada a prendre mesures legals per solucionar l'assumpte.

En conseqüència, Ortega Cano va sortir a donar unes declaracions en què va al·legar que es tractava d'un problema amb la transferència del seu banc, però que ell havia fet l'ingrés amb total normalitat.

Tot i això, tot aquest assumpte semblava molt sospitós. Arran que Ana María tragués això a la llum, va fer saltar les alarmes sobre uns possibles problemes econòmics del torero. Anant més lluny, s'han anat fent una sèrie d'investigacions per verificar-ne la seva fortuna.

El patrimoni d'Ortega Cano en dubte

Per posar una mica en context, el torero ha anat fent diversos tipus d'inversions en diferents negocis al llarg d'aquests darrers anys.

L'hem vist involucrar-se en diversos negocis. Per exemple, a places de toros, a finques per entrenar gossos, o a la botiga de la seva filla Gloria Camila.

José Ortega Cano amb el cap de costat i mirant a càmera
El patrimoni de José Ortega Cano està en dubte | GTRES

Tot i això, en el que més ha arribat a invertir ha estat en maó. Lecturas ha revelat que, actualment, posseeix diversos locals comercials, un àtic a la costa de Cadis i l'habitatge on resideix.

Com hem esmentat anteriorment, la revista ha tret a la llum la situació econòmica en què es troba el torero.

Luis Pliego ha revelat a TardeAR que Ortega Cano ha rebut diverses notificacions d'embargament durant els darrers tres anys.

"La situació econòmica d'Ortega Cano no és tan bona com podria semblar. Ana María Aldón ja va disparar les alarmes quan va dir que no podia pagar la pensió del seu fill", explicava.

"Té un patrimoni important, però des del 2016 no presenta el balanç de les seves empreses. Així que suposem que no ha ingressat", afegia després.

Pliego deixava caure que és força cridaner, que a la seva edat, hagi començat a fer diversos festivals de toreig. Una cosa, que segons explica el periodista, "amaga una situació econòmica".

José Ortega Cano amb rostre neutre, vestit blanc, corbata marró i ulleres de sol
José Ortega Cano té seriosos problemes econòmics | Europa Press

La notícia va caure com un gerro d'aigua freda al plató del programa d'Ana Rosa Quintana. Ningú no podia arribar a comprendre com ha pogut arribar a aquesta situació.

"Deutes de l'ajuntament. Són impostos impagats i després és un deute que ell va avalar. Jo explico el que hi ha a les notes. Posa que és un aval. Ell va avalar bancàriament algú i no s'ha pagat el crèdit, i això està anotat a casa seva", explicava Pliego.

Veurem si després de totes aquestes revelacions, José Ortega Cano torna a parlar amb els mitjans per desmentir la informació que ha estat revelada sobre el seu patrimoni.