Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Rosa López vestida de verd, en pla mig curt, mirant endavant, i foto petita de Chenoa mirant a càmera amb un emoji de sorpresa

Rosa López confirma una notícia sobre Chenoa que marcarà un abans i un després

Rosa López nega un possible missatge a Chenoa i revela que ella sí que la convidaria al seu casament

L'amistat entre Chenoa i Rosa López ha estat en dubte des de fa uns dos anys, quan l'argentina no va convidar al seu casament amb Miguel Sánchez Encinas a la seva excompanya d'Operación Triunfo.

Es va defensar explicant que no era la seva amiga sinó una companya. En canvi, sí que vam poder veure a l'enllaç a la Gisela, ña Natalia o l'Álex Parreño, també concursants en aquella edició.

L'explicació de Rosa López sobre el suposat dard a Chenoa a la seva última cançó

Des d'aleshores, s'ha especulat molt sobre una possible enemistat entre les dues 'triunfitas'. De fet, circulen certs rumors que Rosa López es podria haver pres la venjança a través d'un missatge a la seva última cançó, 9,6.

"Ja no m'importa perdre't una altra vegada, a la creu estic clavada sense un perquè", és l'estrofa que ha fet saltar les alarmes d'aquest possible missatge a Chenoa.

Fa uns dies, Rosa López va estar al casament del periodista Iván Reboso. No obstant això, la que no vam poder veure a l'enllaç és a Chenoa. Tot i que també estava convidada en ser una gran amiga del nuvi. De fet, no va confirmar la seva absència, ja que se l'esperava fins a l'últim moment.

Muntatge de Rosa López i Chenoa
Rosa López explica el suposat missatge a Chenoa | Europa Press, catalunyadiari.com

A la sortida de la cerimònia, la granadina es va aturar davant els micròfons d'Europa Press per parlar d'aquest possible missatge a l'argentina a la seva última cançó.

"Dards a Chenoa, no home, jo la vaig compondre amb amor, perquè la gent l'escolti i un missatge a la societat bonic que cal estimar-se un mateix i ser suficient per a tu mateix, però no hi té res a veure", explicava.

"Hi ha moltes persones que ens claven a la creu o clavem nosaltres a la creu a algú. No va per Chenoa, no, no", aclaria just després.

Com s'ha esmentat anteriorment, Chenoa va dir al seu dia que no considerava Rosa López com una amiga, sinó que més aviat era una excompanya del concurs. Al contrari del que opina la granadina. “Si la considero la meva amiga”, anunciava.

Rosa López confirma que ella sí que convidaria Chenoa al seu casament

La relació de Rosa López amb el seu xicot Iñaki García està en un gran moment, encara que, de moment, no hi ha plans de passar per l'altar. “Jo no penso ni a casar-me, només penso a envellir al seu costat, ens estimem molt i és per a tota la vida”, deia la Rosa.

Imatge Rosa López a la gala de Medallas de Oro a Madrid l'any 2016. Somriu i el fons és negre
Rosa López revela que ella sí que convidaria Chenoa al seu casament | GTRES

Tot i això, ha volgut deixar clar que si algun dia decidís casar-se no actuaria de la mateixa manera que va fer Chenoa. Si escau, no tindria cap problema a convidar-la a l'enllaç.

"Si hi hagués casament, jo convido tot Espanya i tothom. Jo no vull que sigui estressant al meu casament. Jo li enviaré la invitació, és clar, com a la gent que estimem l'enviem", explicava.

Caldrà esperar el futur casament de Rosa López amb la seva parella Iñaki García per veure si Chenoa acaba acudint o no a l'enllaç i resolen d'una vegada per totes la possible enemistat.