Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge d'Ana Herminia a la televisió mirant seriosa cap al costat on hi ha una retallada de Finito de Córdoba amb un barret mirant seriós a càmera i un emoji de sorpresa

Així es troba Ana Herminia després de destapar el gran secret de Finito de Córdoba

Ana Herminia explica com es troba després de les declaracions que va donar sobre la seva relació amb Finito de Córdoba

Ana Herminia està vivint unes setmanes una mica convulses arran de les seves intervencions al plató de Supervivientes.

La veneçolana està passant-ho força malament amb totes les crítiques que està rebent el seu xicot Ángel Cristo. A això cal sumar-hi les declaracions de Bárbara Rey i Sofía Cristo, que han assegurat que tenen intenció de demandar-la. A més, ha d'aguantar tots els rumors que estan sortint sobre el seu enllaç amb Finito de Córdoba.

L'estat d'Ana Herminia després de revelar la seva relació amb Finito de Córdoba

Són tants els fronts oberts que se li està llençant el món a sobre. Tant que, com ja ha explicat alguna vegada, el metge de capçalera li ha recomanat que s'agafi la baixa laboral i s'allunyi de tot. Motiu pel qual no tornarà a televisió fins d'aquí a un temps.

La situació l'ha sobrepassat i, tot i que intenta allunyar-se dels focus, no ho aconsegueix del tot. EuropaPress ha pogut parlar amb ella el dia del seu aniversari per explicar com es troba aquests últims dies.

Captura d'Ana Herminia Illas en una connexió amb Supervivientes
L'estat d'Ana Herminia després de les seves paraules sobre Finito de Córdoba | Mediaset

"Estic més o menys... Els metges m'han dit que he de fer una mica de repòs, així que celebraré el meu aniversari tranquil·la amb la meva família, la meva filla i la meva germana, que va venir d'Holanda", explicava a l'agència.

Ana Herminia està passant per un mal moment, però té l'esperança de poder superar-ho. "Jo estic estressada, però, sento que quan un ve, després torna amb més força", confessava.

La veneçolana ha reiterat les seves paraules per desmentir qualsevol relació amb Finito de Córdoba. "Jo era una nena i ja està. Tenim una amistat i d'aquí no em treu ningú. No passa res, no hi va haver una relació més enllà d'una amistat. És el meu amic, l'estimo un munt i ja està", aclaria.

Les anteriors declaracions d'Ana Herminia sobre Finito de Córdoba

Aquestes paraules venen precedides del que va explicar divendres passat a TardeAR, on va explicar el que va passar entre ella i el torero quan tan sols tenia 17 anys: "Jo era una nena preciosa i, quan es va adonar que era verge, va fer una 'espantà'. No hi ha hagut relació. Quan va voler entrar a matar, li vaig dir 'soc verge', i aquí es va quedar tot".

Fotografia de Ana Herminia en un plató de televisió parlant amb cara seriosa i mirant de costat usant els cabells solts i llargs amb una brusa blanca
Les declaracions d'Ana Herminia sobre la seva relació amb Finito de Córdoba | Europa Press

Durant el transcurs del programa, va reconèixer com de fastiguejada se sent davant de tot el que s'està parlant sobre ella. És més, va explicar que se sent injustament tractada per part dels mitjans de comunicació: "Ara dono la raó a la meva sogra que, com et pugen, potser et destrueixen, quanta raó que tenia!".

Ana Herminia seguirà allunyada dels mitjans de comunicació per centrar-se en el seu procés de recuperació. De moment, sembla que ha deixat clara la seva relació amb Finito de Córdoba, veurem si no torna a sortir una informació que ho contradigui.