Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Captura d'Anabel Pantoja plorant emès a 'TardeAR'

Anabel Pantoja trenca a plorar per culpa d'Ana Rosa Quintana: 'Això no és vida'

La neboda d'Isabel Pantoja s'enfada amb l'equip de 'TardeAR' per fer-la pujar a la muntanya del cartell de Hollywood

Anabel Pantoja ha tingut una intervenció molt cridanera a TardeAR, el programa presentat per Ana Rosa Quintana, on està exercint com a col·laboradora.

Actualment, la neboda d'Isabel Pantoja compta amb una secció del programa que narra la seva darrera experiència a Hollywood.

L'objectiu és visitar les cases de les cares més famoses del cinema. De fet, se l'ha vist al·lucinar amb les mansions que tenen. Fins i tot se l'ha vist plorar quan va veure la casa de Michael Jackson. "Em fa molta pena", deia.

Anabel Pantoja trenca a plorar després de la petició d'Ana Rosa Quintana

L'equip de TardeAR va demanar a Anabel que es posés roba esportiva per pujar al cim de la muntanya on està ubicat el famós cartell de Hollywood.

Al començament ja es podia veure una Anabel força negativa a pujar fins allà dalt. Just després, es va assabentar que era una caminada d'unes dues hores.

Després de saber la durada, es va negar rotundament a emprendre la marxa. Després de parlar amb l'equip es va comprometre, si més no, a intentar-ho. "Jo ho intento, però és que tinc ganes ara mateix de plorar", deia.

Just després, un venedor de la zona li va comentar que es podia trobar serps pel camí, "Jo amb serps? No, vida meva, he de donar molt a aquesta vida, no moriré per una serp aquí", comentava Anabel.

Captura d'Anabel Pantoja enfadada a Sálvame
Anabel Pantoja, enfadada amb l'equip de 'TardeAR' | Mediaset

La col·laboradora estava vivint el seu somni a Hollywood, però, va assegurar que aquesta experiència no estava prou recompensada. "A mi no em paguen per això, no hi ha zeros perquè jo pugi això", declarava.

Finalment, després d'una conversa amb l'equip, van aconseguir convèncer-la perquè emprengués la marxa fins al cim de la muntanya.

Tot i això, la temptativa no va durar gaire, ja que 15 minuts després d'iniciar el recorregut va decidir parar i posar fi a l'ascens.

Volia marxar immediatament, però li van comunicar que el cotxe no podia pujar fins a la ubicació on estava per recollir-la, per la qual cosa hauria de baixar caminant.

Això va ser una cosa que no va agradar gens a Anabel, que es veia incapaç de fer un pas més. Va ser llavors quan es va esfondrar i va començar a plorar.

Anabel Pantoja enfadada al plató de Supervivientes
Anabel Pantoja es nega a pujar al cim de la muntanya de Hollywood | Mediaset

"No puc més, no està posat al contracte, no vull ser actriu, vull ser influencer", explicava mentre plorava.

Després de tot, el cotxe va aconseguir arribar fins al lloc on es trobava i la va poder recollir, acabant així la seva experiència com a muntanyista. En pujar al cotxe, li va demanar al xofer que se n'anessin a “un centre comercial a comprar roba”.