Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Antonio Tejado amb cara de llàstima a la televisió i María del Monte somrient cap al costat contrari, tots dos separats per una bretxa negra al mig

Antonio Tejado no pot més: el motiu real pel qual ha trencat amb María del Monte

Antonio Tejado ha explicat al seu cercle més proper el motiu pel qual no vol saber res de la seva tieta María del Monte

Dilluns passat, AntonioTejado va ser alliberat de la presó. La seva sortida ha estat molt comentada les últimes hores i ha acaparat tots els focus de tots els mitjans de comunicació.

El nebot de María del Monte ha abandonat la presó sense haver de pagar fiança. Ha estat al voltant de les dues del migdia i el primer que ha fet és anar a dinar a un restaurant de Sevilla amb els seus.

La raó per la qual Antonio Tejado ha decidit allunyar-se de María del Monte

La periodista Isabel Rábago ha aconseguit informació de primera mà de com han estat aquests primers moments del sevillà en llibertat i ho ha explicat a TardeAR.

El primer de tot és que després de tant de temps a la presó, Antonio Tejado segueix fidel a la seva postura, al·legant que no té res a veure amb els fets pels quals se l'acusa. "Ell defensa la seva innocència i se'n creu víctima", explicava la periodista.

Però després d'aquest període, no sabem quina és la relació entre Antonio Tejado i la seva tieta Maria del Monte. "Tem que la seva tieta dubti d'ell i des del dia de la detenció no ha tingut, María del Monte, ni un sol gest amb la seva mare, i això és el que ha determinat aquesta decisió d'Antonio d'allunyar-se'n", explicava.

Isabel Rábago al plató de 'Vamos a veure' amb el rostre seriós mirant a càmera
Isabel Rábago explica els detalls de la sortida d'Antonio Tejado de la presó | Mediaset

Rábago també va explicar com va ser l'experiència de Tejado en els primers moments fora de la presó: "El simple fet d'aixecar-se de la taula i poder moure's pel local sense haver de demanar permís, el simple fet d'agafar uns coberts que no són de plàstic, agafar la carta i demanar el que et vingui de gust de menjar. Molts moments de reflexió, de riure, de menjar, de plorar..."

Després, també descobria com ha estat la seva estada al penal durant tot aquest temps. "Antonio ha sortit sense parlar perquè no té ganes de parlar, perquè està en una barreja de tristesa i cabreig. Ha estat molt al corrent de tot el que s'ha dit als platós de televisió. Sap qui ha estat al seu costat, qui no ha estat al seu costat, sap qui ha aprofitat els platós de televisió per fer-li mal en el seu pitjor moment", explicava.

Les declaracions de María José Vargas després de la sortida del seu fill de la presó

TardeAR també ha revelat les primeres paraules de María José Vargas, la mare d'Antonio Tejado, just després de conèixer que el seu fill havia sortit de la presó.

"La veritat és que estic com les boges, però no parlaré res", deia aparentment emocionada i una mica commocionada amb la notícia.

Captura de María José, mare d'Antonio Tejado, caminant pel carrer
María Jose Vargas, contenta després de la sortida de la presó del seu fill | Europa Press

La mare d'Antonio Tejado ha optat per continuar mantenint-se al marge de tot el cas i, una vegada més, no ha volgut parlar del tema. "Saps què? No m'he pronunciat en tot aquest temps i és que no diré res", deia.

Malgrat tot, María José Vargas, va voler deixar clar que està molt alegre després de la posada en llibertat del seu fill i va afegir que no pararà fins a demostrar-ho tot: "Lògicament, clar que estic molt contenta. Seguirem lluitant perquè s'aclareixi tot".