Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Emma García somrient de perfil amb un vestit rosa de coll alt sobre un fons rosa i una retallada d'una foto amb la seva filla borrosa

La picabaralla d'Emma García i la seva filla Uxue per donar una informació seva

La presentadora de 'Fiesta' explica la crida d'atenció que li ha donat la seva filla per explicar coses seves

Emma García ha estat present al lliurament de premis Naranja-Limón. Una gala en què ha estat guardonada amb el premi taronja per la Peña Periodística Primera Plana.

Com és habitual, la presentadora va dedicar una mica del seu temps per aturar-se a parlar amb els mitjans de comunicació a l'entrada de l'esdeveniment.

Emma García revela la crida d'atenció que li ha donat la seva filla

Divendres passat, va tenir lloc un dia molt especial a la vida de la presentadora, la graduació de la seva filla. "Va ser emocionant, un moment molt bonic. Semblava que no arribaria mai, passa molt de pressa, però arriba", deia a EuropaPress.

A Uxue li ha arribat el moment d'escollir una carrera universitària, tot i que tot indica que no seguirà els passos de la seva mare al món del periodisme. "No, i és una pena, perquè va llegir el discurs i no ho va fer gens malament", explicava.

Aleshores, li van preguntar sobre si ja té decidit quin vol que sigui el seu futur o si encara s'ho ha de pensar. "Ella té una cosa molt clara, que ja ho dirà ella, perquè després diu que explico coses seves", explicava.

Captura d'Emma García mirant a càmera a Fiesta aquest dissabte 24 de febrer
Emma García revela el que li ha dit la seva filla | Mediaset

I és que Uxue ja va advertir a la seva mare sobre no tornar a explicar les seves coses davant de la premsa. " Ahir vas explicar que he perdut la cartera. Expliques les meves intimitats. Ho diu amb molta ironia, perquè té sentit de l'humor afortunadament", explicava Emma en relació amb la seva filla.

El cap de setmana passat, durant el programa Fiesta, Emma García revelava que la seva filla havia perdut la cartera en ple directe. Cosa que ja sembla clar que no ha agradat gaire a Uxue.

La presentadora recalcava que la seva filla és el que és primordial en el seu dia a dia. "Els fills són la teva prioritat, el teu tresor, el més important de la teva vida", explicava.

Emma García està veient que la seva filla està creixent molt de pressa i és que en tan sols uns mesos ja serà major d'edat. "Quan els veus créixer, que ja emprenen el seu camí és nostàlgic, però alhora és bonic perquè veus que van endavant", argumentava.

L'opinió d'Emma García en ser guardonada amb el Premi Taronja

Pel que fa al guardó, explicava que li fa molta il·lusió poder-lo obtenir: “És un premi molt bonic, perquè a sobre ve de la mà de la Peña Periodística Primera Plana, que són companys i que suposo que estimen la nostra professió com nosaltres. És molt bonic i molt emocionant”.

Fotografia d'Emma García amb un vestit groc i negre somrient a càmera al mig del carrer
Emma García, guardonada amb el Premi Taronja | Europa Press

Emma va voler dedicar aquest premi a tot l'equip de Fiesta. Tant els que estan davant com darrere de les càmeres. Que l'ajuden a “estar feliç” i “a gaudir de la feina”.

Seguidament, va fer una menció especial per a la seva mare: "És la meva major crítica i la meva millor espectadora. És subtil, però com ens coneixem molt, ja l'entenc. En cada situació, al final, hi és i és una persona que em coneix i que m'agrada que em critiqui, que és el que ha de fer com a mare”.