Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Makoke amb el rostre seriós al costat d'imatge de Laura Matamoros amb rostre somrient

Makoke se'n va de la llengua i revela una dada important sobre Laura Matamoros

Makoke ha revelat que encara no ha pogut retrobar-se amb Laura Matamoros després de tornar d'Hondures

Laura Matamoros ja és a Espanya després de la seva polèmica experiència a Supervivientes 2024. Una controvèrsia que s'ha produït arran d'una sèrie de comentaris que ha fet la filla de Kiko Matamoros sobre Makoke durant la seva estada a Hondures.

Aquestes declaracions han estranyat tothom, ja que es coneixia que abans del concurs tenien una relació molt cordial.

Com es podia esperar, aquestes paraules no han agradat a Makoke, que està totalment descol·locada davant tota aquesta situació.

Aquest tema ha donat molt de què parlar durant els debats a plató. Pel que s'espera amb moltes ganes el retrobament de totes dues al programa. De fet, Mediaset està portant el tema amb molt de secretisme amb intenció de deixar-ho tot per al cara a cara al plató.

Muntatge d'una tempesta elèctrica, el logotip de 'Supervivientes', Laura Matamoros somrient amb els cabells recollits i una camisa negra i Makoke seriosa amb un jersei rosa
Makoke revela que el retrobament amb Laura Matamoros encara no s'ha produït | catalunyadiari.com, boschettophotography, Mediaset, GTRES

Tot i això, s'ha comentat molt que podien retrobar-se pels passadissos de Telecinco, ja que totes dues treballen per a la cadena. Tot i això, ningú de la cadena s'ha pronunciat al respecte.

Makoke destapa el seu possible retrobament amb Laura Matamoros

Divendres passat, Makoke va anar al casament d'Iván Reboso, malgrat que no va poder acudir a la cerimònia, sí que es va poder sumar al posterior banquet.

En arribar va respondre als mitjans de comunicació sobre si s'ha tornat a veure les cares amb Laura Matamoros.

"No me l'he trobada perquè ella va arribar dimarts, que jo no hi vaig ser. Dimecres jo vaig ser a Así es la vida, però no ens hem creuat, però suposo que ens creuarem", deia als micròfons d'Europa Press.

Amb aquestes declaracions, Makoke, sense adonar-se'n, ha llençat per la borda la intenció que ha tingut des del primer moment Mediaset de mantenir en dubte si es podia haver produït el retrobament. 

Tot i el mal rotllo que sembla haver-hi entre totes dues, Makoke va revelar que, per la seva banda, quan torni a trobar-se amb ella la saludarà sense cap problema. "Home, és clar. És clar que sí, no passa res", responia.

Captura de 'Supervivientes' amb Makoke a plató plorant mirant cap amunt el 10 de març de 2024
Makoke revela que no s'ha vist les cares amb Laura Matamoros | Mediaset

Aprofitant que assistia a les noces d'un amic seu, Makoke va parlar sobre la idea de tornar a casar-se ara que torna a estar enamorada.

"És una cosa que ara mateix no em plantejo, però els casaments sempre són bonics i de veritat que tinc moltes ganes de veure l'Ivan perquè està molt il·lusionat. Ahir vaig parlar amb ell a la nit i veurem", revelava als mitjans.

Sembla que, si no es torça res en els pròxims dies, els plans de Telecinco hauran sortit com esperaven, i l'esperat cara a cara entre Makoke i Laura Matamoros tindrà lloc al plató de Supervivientes.