Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Christian Gálvez amb el cap recolzat sobre el seu braç mirant al capdavant somrient i amb un globus de pensament amb una foto de Patricia Pardo, amb un emoji de Nadó a sota

Christian Gálvez revela què sent per Patricia Pardo després d'haver tingut un fill junts

L'expresentador de 'Pasapalabra' expressa l'amor cap a la seva parella després de la felicitació pel seu 44 aniversari

Christian Gálvez acaba de fer 44 anys i es tracta d'un dels moments més feliços de la seva vida personal.

L'expresentador de Pasapalabra compta amb una magnífica relació sentimental amb PatriciaPardo. A més, està immensament feliç aquests primers mesos de vida del seu primer fill, Luca.

Patricia Pardo i Christian Gálvez mostren el seu amor a les xarxes socials

La parella ha volgut demostrar el gran afecte que es tenen a través d'unes publicacions a les xarxes socials amb motiu del recent aniversari del presentador.

"No només ha estat un aniversari feliç per a tu, sinó per a tots els que t'estimem. Els teus ulls vidriosos en bufar les espelmes amb el teu nen als braços és a l'arxiu dels meus moments memorables", començava escrivint Patricia al post.

"Quant de significat en un instant tan efímer. Tots el vam poder llegir i concloure que ja és etern. Sort la meva de formar part d'una cosa tan bonica. Us estimo", afegia just després.

Amb aquest missatge, Patricia Pardo ha compartit diverses imatges del que ha estat la festa d'aniversari de la seva parella. En una es veu el presentador bufant les espelmes del pastís i en una altra veiem un petó de la parella amb el petit als braços del seu pare.

Com no podia ser d'una altra manera, Christian Gálvez ha respost al missatge de la seva dona. "Com formar part? Ets el millor que m'ha passat a la vida. Feliç és poc estant al teu costat", escrivia en els comentaris.

Més tard, el presentador ha volgut agrair a la seva dona un detall que ha tingut amb ell. Per això, ha publicat en una història d'Instagram una fotografia on s'aprecia que li ha regalat un ram de flors. “44 modo on. Gràcies Patricia Pardo. T'estimo!”, anotava al costat de la imatge.

Un any immillorable per a Christian Gálvez i Patricia Pardo

Aquest darrer any ha estat especialment memorable per a la parella. Sobretot perquè el desembre de l'any passat van tenir el seu primer fill, Luca.

Un nom que compta amb un significat especial per a tots dos. "Llum i camí és el nostre lema. Molt significatiu. Ho portem tatuat i estem molt feliços", explicaven el dia de la sortida de l'hospital.

Primer pla de Christian Gálvez i Patricia Pardo amb la cara somrient, feliços
Christian Gálvez i Patricia Pardo mostren el seu amor a les xarxes socials | GTRES

Després del naixement del nen, tots tres viuen junts en un nou habitatge. Amb ells, les dues filles que té la presentadora del seu anterior matrimoni.

Sembla que Christian Gálvez i Patricia Pardo estan en un moment idíl·lic de la seva relació i en un dels seus millors moments personals. La parella gaudeix tranquil·lament de les seves vides, aliena a qualsevol polèmica que pugui sorgir. Cosa que el presentador anhelava després de l'amarg divorci amb la seva exparella Almudena Cid.