Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Vicky Martin-Berrocal trist amb una foto difuminada amb interrogant i emojis tristos i un colom

Vicky Martín Berrocal, molt afectada després de la mort d'una persona especial

Vicky Martín Berrocal s'ha assabentat de la mort d'una de les seves amigues a la tornada d'estar a la Romeria del Rocío

Vicky Martín Berrocal ha tingut una última setmana que ha comptat amb molts alts i baixos. Està vivint un gran moment personal, però una notícia d'última hora li ha causat un dolor profund.

Tot va començar de la millor manera, amb la seva presència al Romiatge del Rocío. Un esdeveniment destacat a l'agenda de la dissenyadora cada any. En aquesta ocasió, va estar acompanyada de la seva filla Alba Díaz.

La notícia que ha destrossat Vicky Martín Berrocal

Tot i això, tot es va torçar a la tornada, en assabentar-se d'una notícia extremadament dura. Aliena a tot el que havia passat en haver perdut el telèfon, li van haver de comunicar que una de les seves amigues havia mort.

"Quan vaig arribar del camí, tard i sense mòbil perquè l'havia perdut, em van donar una de les notícies més tristes de la meva vida. La meva amiga, la meva confident durant tants i tants anys, la dona més especial que he conegut mai, se n'havia anat per sempre", escrivia a les xarxes socials.

"Ricarda meva... vaig tornar, però no vaig arribar a temps. Tu com jo sabem que algun dia tornarem a veure'ns les cares", es consola la dissenyadora, que ha acompanyat el text d'un emotiu "et trobaré a faltar molt a faltar" i t'estimaré mentre visqui.

A continuació, publicava un vídeo entranyable de les dues juntes per acabar d'homenatjar la seva amiga Ricarda. "Et vaig estimar des de sempre i per sempre", afegia a sota.

El gran moment personal que travessa Vicky Martín Berrocal

Aquesta tràgica notícia li ha arribat justament en un dels millors moments de la seva vida. El seu podcast A solas con Vicky està sent tot un èxit. La seva firma de roba Victoria, està arrasant en vendes. A més a més, la seva relació amb Enrique Solís és molt bona i està avançant molt.

Sens dubte, són una de les parelles del moment. Cada cop se'ls pot veure més junts en esdeveniments públics. Últimament han fet diverses escapades romàntiques de les quals se'ls ha vist presumir a les xarxes socials. Fins i tot han mostrat alguns detalls de com va ser la celebració del 51è aniversari de la dissenyadora, que va estar envoltada d'amics i familiars.

Ja han passat dos anys des que Vicky Martín Berrocal va trencar amb João Viegas, després de tres anys de relació. Ara, se la torna a veure feliç amb Enrique, amb qui es porta 17 anys de diferència, però que no ha estat cap impediment per formar la gran relació que tenen ara.

Muntatge de Vicky Martín Berrocal somrient amb una blazer blanca i Enrique Solís somrient amb una camisa blava
Vicky Martín Berrocal, feliç amb Enrique Solís | catalunyadiari.com, Europa Press, GTRES

La parella es coneix des de fa molt de temps per diferents trobades en què han coincidit en compartir amistats a Sevilla. Tot i que ja és un secret de domini públic, encara mantenen la seva relació amb una mica de discreció, encara que a poc a poc podem veure com van donant alguns detalls que ho corroboren.

Un altre dels aspectes positius de la seva vida personal és la magnífica relació que té amb la seva filla Alba Díaz. La noia processa un gran afecte per la seva mare i també pel seu pare, Manuel Díaz 'El Cordobés'. Els pares han passat pàgina, deixant enrere els seus mals rotllos per la separació i estan units per oferir el màxim benestar possible a Alba.

Vicky Martín Berrocal i 'El Cordobés' es retroben a la televisió

Després de 27 anys sense veure'ls junts públicament, 'El Cordobés' i Vicky Martín Berrocal es van veure les cares a TardeAR, el programa d'Ana Rosa Quintana, on tots dos són col·laboradors.

"L'última vegada que us vaig veure junts en un plató va ser fa 27 anys. Es van casar, han tingut una filla meravellosa i és fantàstic trobar una parella que es va divorciar fa un munt d'anys i té una relació estupenda perquè tenen una filla a comú", comentava la presentadora.

Muntatge de Vicky Martín Berrocal somrient amb una blazer blanca i Manuel Díaz somrient vestit de negre
El retrobament públic entre Vicky Martín Berrocal i 'El Córdobes' | catalunyadiari.com, GTRES, Europa Press

Per la seva banda, Vicky assegurava que estava "molt feliç" de poder retrobar-s'hi. "Per mi és un dia molt especial. Aquí estem perquè ens portem molt bé i la nostra filla està gaudint molt", explicava.

Mentrestant, el torero va voler destacar el paper que ha tingut la seva filla en aquest procés perquè tots dos tinguin una bona relació. “Moltes vegades, els fills ens ensenyen a ser millors pares, ens eduquen i ens ensenyen i l'Alba ens ha ensenyat molt”, explicava.