Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Enrique Ponce somrient en vestit gris i corbata blava i Ana Soria somrient

Ana Soria i Enrique Ponce: per què no han tingut fills i com està la seva relació

Les raons per les quals Ana Soria i Enrique Ponce no han decidit tenir fills després de gairebé quatre anys de relació

Enrique Ponce torna a ser notícia perquè ha tornat a torejar gairebé tres anys després que anunciés la seva retirada.

Ha comptat amb la companyia de la seva parella, Ana Soria, que no ha volgut prendre's aquest moment tan important a la vida del seu xicot malgrat haver mostrat la seva preocupació per com n'és de perillós aquesta professió.

"Se m'accelera el pols quan penso en la poca cosa que queda…, per veure't tornar a brillar", publicava fa uns quants dies a les seves xarxes.

La raó per la qual Ana Soria i Enrique Ponce encara no han tingut fills

És una de les parelles més mediàtiques del panorama espanyol. A més, es coneix que estan vivint un dels seus millors moments, prova d'això són les mostres d'afecte contínues que demostren en els esdeveniments públics.

Quelcom habitual quan una relació amb aquesta popularitat li va tan bé les coses és que sempre surten especulacions sobre la idea que tinguin fills junts.

Ana Soria sempre ha tingut il·lusió per ser mare i, a més, sempre ha manifestat que li agradaria ser-ho al costat d'Enrique, però considera que ara no és el millor moment. Prefereix esperar un temps que la relació estigui una mica més assentada.

Muntatge de bitllets al fons, Ana Soria somrient amb el cap tort i Enrique Ponce somrient en vestit blau
Les raons per les quals Enrique Ponce i Ana Soria encara no han tingut fills | catalunyadiari.com, grapix, Instagram, @anasoria.7, Europa Press

A més, cal recalcar que Ana Soria només té 24 anys. Actualment, segueix estudiant la carrera de dret, per la qual cosa primer vol acabar-la i després li agradaria fer-se un nom al món de l'advocacia.

Per la seva banda, Enrique Ponce tampoc no li posa pressa, ja que ell està content amb com està transcorrent la relació. Com sabem, el torero té dues filles, Paloma i Bianca, fruit del matrimoni amb la seva exdona Paloma Cuevas.

Un matrimoni que va estar vigent durant 24 anys i que va arribar al final l'any 2020. Es va especular molt sobre les possibles raons de la ruptura. La que més pes va tenir en aquell moment va ser lligada a l'aparició d'Ana Soria a la vida del torero, que desembocaria en una possible infidelitat per part seva. Tot i que, actualment és una cosa que no s'ha certificat, per la qual cosa són meres conjectures.

Les anades i vingudes de la relació entre Enrique Ponce i Ana Soria

El torero va començar la relació amb l'estudiant el 2020. Després de quatre anys de relació, han sortit moltes informacions sobre aquesta parella. Es va arribar a especular que podrien haver trencat dues vegades.

Enrique Ponce i Ana Soria, passejant pels carrers de Madrid, tots dos amb rostre seriós
Els vaivens de la relació entre Enrique Ponce i Ana Soria | GTRES

La primera va ser quan l'Enrique Ponce va posar fi a la seva carrera el 2021. En aquesta ocasió circulaven rumors sobre la possibilitat que Ana Soria estigués embarassada i ell deixés la professió per dedicar-hi tota la seva atenció. Tot i això, finalment, no va ser així.

La segona ocasió va ser quan Ana Soria va esborrar totes les seves fotos amb el torero a les xarxes socials. Un gest força comú entre parelles que tallen la seva relació.

Tot i això, l'estudiant de dret ha explicat que només ho va fer perquè no quedaven bé en el seu perfil d'Instagram. Tot i que, en aquell moment, no va convèncer del tot l'explicació, finalment tenia la raó.

Tot i els rumors d'una possible ruptura, la parella segueix unida i feliç mentre viu un dels millors moments de la relació. Per això no cal preocupar-se, ja que sembla que és qüestió de temps que la parella decideixi tenir fills.