Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rosa Benito amb el rostre seriós mirant cap avall

Rosa Benito, exdona d'Amador Mohedano, revela com es troba després del seu incident

Rosa Benito preocupa els seus seguidors en no donar detalls de la fotografia en què se la veu amb el braç enguixat

Rosa Benito ha preocupat els seus seguidors amb la seva publicació recent a les xarxes socials. La col·laboradora ha pujat una fotografia on es pot apreciar un detall que sembra dubtes sobre el seu estat de salut.

Una notícia de la qual ningú no en tenia coneixement, ja que cap mitjà se n'havia fet ressò. Ni tan sols ella havia donat anteriorment una explicació a les seves xarxes.

Rosa Benito es troba aparentment bé després de la seva lesió al braç

L'exdona d'Amador Mohedano va publicar ahir una imatge en què mostra el seu braç dret enguixat amb el missatge següent: "Per als que em pregunten... Aquí hi ha la resposta".

Captura de Rosa Benito asseguda al plató de De Divendres de Telecinco
Rosa Benito puja una foto amb el braç enguixat a xarxes | Mediaset

La realitat és que tampoc no ha donat gaires detalls sobre l'abast de la lesió, ni del motiu pel qual li ha passat. L'únic que podem deduir és que es troba en bon estat, atès que no mostra cap gest de dolor o preocupació a la fotografia.

Arran d'aquesta publicació han estat molts els seguidors de Rosa Benito que han preguntat per la gravetat de la seva malaltia. Per això caldrà estar pendents de les seves pròximes publicacions per si decideix explicar alguna cosa més sobre això.

La lesió que faria perillar la possible participació de Rosa Benito a Supervivientes: All Stars

Recentment, va saltar la notícia d'una propera estrena a Telecinco. Sembla que la productora de Supervivientes ha volgut crear un concurs inèdit per als guanyadors de les etapes anteriors.

Es tracta de Supervivientes: All Stars. De moment, l'única concursant que ha estat confirmada ha estat Sofía Suescun. Tot fa indicar, que darrere seu, aniran sortint nom dels antics guanyadors que decideixin tornar a mudar-se a la platja d'Hondures.

Captura de Rosa Benito durant el seu pas per 'Supervivientes 2011'
Perilla la participació de Rosa Benito a 'Supervivientes: All Stars' | Mediaset

Hi ha molta expectació sobre si Rosa Benito decidirà sumar-se a aquesta nova edició del famós reality. Com sabem, la col·laboradora va guanyar l'edició del 2011.

No obstant això, ara hi ha hagut un canvi de plans d'acord amb el que tenia pensat. La seva recent lesió al braç podria ser un impediment en la seva participació.

És cert que encara no hi ha data oficial per començar, però s'especula que podria ser poc temps després que s'acabi l'edició actual.

En aquest cas, Rosa Benito quedaria totalment descartada per tornar a Hondures, ja que seria impossible que fes les nombroses proves que fan al concurs amb una lesió així.

Esperarem noves notícies sobre l'abast de la lesió que pateix Rosa Benito i si, finalment, li permet tornar a participar en el famós reality.