Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Laura Matamoros parlant mirant cap amunt, Javier Ungria parlant i un cor amb uns interrogants

Laura Matamoros obre el seu cor i confessa si està enamorada de Javier Ungría

Laura Matamoros fa diversos comentaris sobre Javier Ungría que fan deduir el que podria sentir per ell

Javier Ungría ha estat l'últim expulsat de Supervivientes 2024. Es tracta d'una sortida que ha marcat força a l'illa. Així ho vam poder veure a les cares serioses dels seus companys. Per exemple, Kiko Jiménez, Rubén Torres o Gorka, que van estar gairebé sense parla durant la marxa.

Fins i tot la presentadora Laura Madrueño va voler dedicar-li unes paraules abans de marxar de la Palapa. "Gràcies per la teva valentia, per haver-te enfrontat a un reality com aquest i haver-ho fet tan bé, pel teu saber estar. Ha estat un veritable plaer veure't créixer", deia.

Captura de Javier Ungría a la platja de Supervivientes
Javier Ungría, expulsat de 'Supervivientes' | Mediaset

La seva expulsió també va causar molt furor al plató de Telecinco. La seva sortida no va agradar a molts dels col·laboradors del programa. Tot i que una de les persones més afectades era la seva mare. "S'acaba l'aventura per a ell i per a mi", explicava en directe.

Laura Matamoros confessa el que sent per Javier Ungría

Al plató també hi havia Laura Matamoros, de la qual s'ha especulat molt sobre el que pot sentir per Javier Ungría. Durant la seva etapa a l'illa l'hem pogut veure moltes vegades en una actitud força propera amb l'empresari.

Motiu pel qual han començat a circular rumors del que podria sentir la filla de Kiko Matamoros per l'exmarit d'Elena Tablada.

"M'ha dit Carmen (Borrego) que li faci una abraçada a la meva sogra", deia Laura fent referència a la mare del recentment expulsat.

I és que això no és cap secret per a ningú. De fet, és una cosa del que es fan molts comentaris a plató. En aquest cas, ho va fer el presentador, Jorge Javier Vázquez. "Està coladeta per Javier", deixava anar en directe.

Captura de Laura Matamoros emocionada al pont de les emocions de Supervivientes
Laura Matamoros es tornarà a veure les cares amb Javier Ungría | Mediaset

Tot i això, Laura Matamoros va explicar la relació que realment els uneix: "Ells són íntims amics del pare dels meus fills". Pel que fa a la família Ungría i la de la seva exparella, Benji Aparicio.

Sembla que les dues famílies són força properes, per la qual cosa podria ser un motiu de pes perquè no sorgeixi l'amor entre la Laura i el Javier.

Aprofundint una mica més en el tema, Jorge Javier va preguntar a la Laura sobre com és el tipus d'home que està buscant. “Depèn de com m'agafi el temps…”, deia sense voler donar detalls.

Tot i això, Kike Calleja va deixar anar a l'instant: “Javier Ungría”. Al que la Laura ja no va poder evadir més el tema i, aquesta vegada, sí que va entrar al tema. "Javier Ungría podria ser el meu tipus", confessava.

Laura Matamoros en un debat de GH VIP
Laura Matamoros confessa el que sent per Javier Ungría | Mediaset

Tot i això, la Laura va tornar a deixar caure que no està del tot convençuda sobre el que sent per l'empresari. “Un altre xicot empresari hostaler no vull”, explicava a plató.

Sembla que la filla de Kiko Matamoros no es vol precipitar a l'hora de tornar a aparellar-se. Com hem pogut veure, té moltes anades i vingudes sobre allò que realment sent per Javier Ungría.

De moment, es tornaran a veure les cares després del concurs dimarts que ve, durant l'emissió de la pròxima gala de Supervivientes 2024. Veurem quina és l'actitud de tots dos un cop hagin recuperat la normalitat de la seva vida després del concurs.