Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de María Patiño parlant amb una jaqueta rosa i les mans a dalt, una chichilla i un emoji plorant

María Patiño confessa què va fer amb la seva mascota morta i emociona Víctor Sandoval

La revelació de la història de la mascota de María Patiño que commou completament Víctor Sandoval

Al segon programa de Ni que fuéramos hem pogut destacar un dels moments més peculiars. Durant l'emissió hi va haver un instant en què María Patiño es feia la pedicura en directe, un moment que podia ser com qualsevol altre, però en què es va revelar una història interessant.

El tema va passar quan la presentadora es va presentar amb l'empleada que li faria la feina. Resulta que es deia Camila, igual que la xinxilla que tenia i que va morir fa temps. Arran d'aquí, a María Patiño se li van despertar records i emocions de la seva mascota, motiu pel qual va acabar compartint la història.

El moment no té malbaratament. Veiem com la presentadora té les cames estirades sobre una taula mentre li fan la pedicura. Mentrestant, l'envolten Kiko Matamoros, Chelo García-Cortés i Víctor Sandoval. En el mateix moment, Belén Esteban grava a tots ells i alguna que altra vegada es fa un primer pla per fer comentaris sobre això.

La història de la xinxilla de María Patiño

Cal recordar que María Patiño tenia dues xinxilles molt conegudes. Un cop les va portar al plató de Sálvame i les va treure en directe. Va ser un moment força cridaner, ja que les xinxilles van acabar esgarrapant la seva propietària davant de tants focus.

María Patiño explica que una, Camila, ha mort recentment. Donada l'emoció que tenia, va decidir aprofundir una mica més sobre com va ser aquell moment angoixant.

Captura de María Patiño a la roda de premsa de Ni que fóssim Sálvame
María Patiño explica com va ser la mort de la seva xinxilla | Canal Quickie

Va explicar que la va poder arrossegar sola fins a la seva cova, on es va tombar i no es va tornar a aixecar. L'altra xinxilla, que era el seu germà, li va permetre passar aquests darrers moments en pau, mentre observava davant la distància. Un comportament molt humà, tot sigui dit.

María Patiño no sabia què fer amb ella al principi. La seva intenció sempre va ser incinerar-la, però finalment es va decidir per enterrar-la.

La presentadora recorda aquest moment angoixant com un dels pitjors que ha viscut recentment. De fet, també va revelar que no se sentia amb forces per anar a treballar. Tot i que finalment ho va fer, Belén va revelar que “estava enfonsada”.

Víctor Sandoval, emocionat en empatitzar amb la seva companya

Si hi ha algú a qui se'l va veure afectat per tota aquesta història va ser a Víctor Sandoval. El periodista era present al plató i no va poder aguantar la seva emoció en sentir la història de la xinxilla de la seva amiga. Com ella, és un gran amant dels animals.

Captura de Víctor Sandoval a 'Ni que anéssim'
Víctor Sandoval, afectat per la història de la seva companya | Canal Quickie

A Víctor li va venir al cap la seva pròpia experiència en una situació similar. Ell tenia un gos que també va morir fa un temps. Igual que la seva companya, va explicar que en el seu moment tampoc va poder incinerar el seu gos perquè no comptava amb prou diners per fer-ho. Aleshores, va decidir enterrar-lo també.

Aliens a tot aquest àmbit de tristesa hi havia Chelo García-Cortés i Belén Esteban, que van intentar treure ferro a l'assumpte més d'una vegada.

La de Paracuellos era la que enregistrava tota l'escena. Anava fent girs de càmera per gravar el moment, però enfocava la seva cara quan anava a fer algun comentari graciós amb intenció de canviar de tema. Per la seva banda, Chelo estava intentant treure més informació sobre la història mentre María anava revelant dades.

Aquest moment del programa va destacar per l'emoció de María Patiño i l'empatia del seu company Víctor Sandoval. Cosa que va travessar la pantalla i que va deixar els espectadors al·lucinats amb tota la informació sobre la història.