Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Manuel Velasco amb els cabells llargs i barba parlant a càmera vestit amb una jaqueta i al costat una retallada amb els cabells curts abraçats a la seva mare

Què ha passat amb Manuel, el fill de Concha Velasco que tant va cuidar a l'actriu

Manuel Martínez Velasco està en un moment més tranquil després d'haver paït la mort de la seva mare

El passat 2 de desembre de 2023 va morir Concha Velasco, una de les actrius i cantants més importants d'aquest país.

Patia un càncer limfàtic des del 2014. Una malaltia amb què va combatre durant set anys, però que, finalment, no va poder superar.

La notícia de la mort va devastar tot un país que admirava aquesta personalitat. La família no va parar d'agrair les contínues mostres d'afecte que els arribaven en aquest moment tan complicat que travessaven.

En aquest dur procés de combat davant del càncer comptava amb el suport de tota la família, sobretot, la dels seus fills. Tot i això, es coneixia que el seu fill Manuel estava més involucrat en les cures de la seva mare.

L'estreta relació de Manuel amb Concha Velasco

"Ha estat un mes de xoc, però la vida segueix. Hem rebut l'afecte de tanta gent que alleuja una mica el dol. Em quedo amb tot el que és bo, no en puc recordar res de dolent", explicava Manuel setmanes després a Fiesta.

Manuel tenia una gran admiració per la seva mare. "En l'àmbit personal, és la mare més bona i generosa, no en tinc res dolent que dir d'ella", explicava a Y ahora Sonsoles.

Manuel Martínez Velasco, fill de Concha Velasco, en el lliurament dels XXI Premis de Cultura de 2023
Manuel sempre va tenir una estreta relació amb Concha Velasco | Europa Press

"Era la dona més maca d'Espanya, amb les cames més boniques, amb els ulls més brillants i que no parava de treballar perquè tot ho feia bé", afegia.

Durant la malaltia de Concha Velasco, s'havia comentat que vivia amb els seus fills, Manuel i Paco. Però aquesta notícia es va acabar desmentint després, en descobrir que estava allotjada en una residència de gent gran de Madrid.

Una notícia que va causar un gran enrenou a causa de la importància d'una personalitat de què parlem. Un moment en què Manuel va patir molts atacs que van acabar afectant la seva salut mental.

La vida de Manuel després de la mort de Concha Velasco

Des d'aleshores, se l'ha vist poc en esdeveniments públics. Com se sap, és un fanàtic del món del cinema i treballa tant d'actor com de director.

Com no podia ser d'una altra manera, va estar present a l'homenatge que van fer a la seva mare als Goya, on les càmeres el van enfocar immediatament després del moment.

Concha Velasco i Manuel Velasco ia la seva dreta un cercle amb un premi Goya
Manuel va estar present a l'homenatge a la seva mare dels Goya | Europa Press, catalunyadiari.com

Com a fanàtic que és, Manuel va estar fa escassos dies a la preestrena de El Regne del Planeta dels Simis i es va parar davant els micròfons d'Europa Press per respondre a una sèrie de qüestions.

Revelava que tenia el costum d'intentar veure una pel·lícula cada dia. "No et dic en cinema cada dia, però sí que a casa veig una pel·lícula nova cada dia de la meva vida", deia.

També li van preguntar per com es troba ara mateix. "Bé, molt tranquil. En un moment molt tranquil i que duri", explicava.

Manuel encara està pendent de l'homenatge que s'havia parlat que farà la Comunitat de Madrid a Concha Velasco. Es va anunciar que posaran una sala dels Teatres del Canal al seu nom, encara que, de moment, no hi ha notícies sobre això.