Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Jesulín de Ubrique amb rostre neutre i jaqueta grisa, Belén Esteban seria amb un vestit morat i un cor trencat

Belén Esteban, sense escapatòria: revelen per què va trencar amb Jesulín de Ubrique

Desvelem els motius pels quals Belén Esteban i Jesulín d'Ubrique es van divorciar ja fa 24 anys

Ja han passat 24 anys des que es produís la ruptura entre Belén Esteban i Jesulínde  Ubrique. Això es va convertir en un dels divorcis més sonats a la història d'aquest país.

Quan va saltar la notícia, es va convertir en un dels temes més mediàtics d'aquell moment. A més, era un seguiment diari a totes les informacions que s'anaven revelant.

Pocs mesos després del divorci va ser la mateixa Belén Esteban la que va acudir a diversos platós de televisió per explicar la seva versió dels fets. Moment en què va començar la seva carrera professional com a personatge públic televisiu.

El motiu pel qual es van divorciar Belén Esteban i Jesulín de Ubrique

Aquesta notícia va caure com un gerro d'aigua freda per a la premsa del cor, ja que no es tenien indicis d'una possible crisi a la relació. De fet, allò que sempre mostraven de cara al públic era que estaven en un gran moment del seu matrimoni.

Es coneixia que Belén no estava a gust a casa de Jesulín. Es comentava que la seva convivència allà no era còmoda, motiu pel qual va decidir agafar la seva filla i marxar-ne.

Jesulín de Ubrique amb Belén Esteban i la seva filla, Andrea Janeiro, quan era un nadó
Els motius del divorci de Jesulín de Ubrique i Belén Esteban | catalunyadiari.com

El testimoni de la de Paracuellos sempre ha estat que va prendre aquesta decisió arran del comportament que rebia durant la convivència a la finca.

"No era feliç, no podia seguir allà. Em van convidar a sortir. Em van dir que agafés la meva filla i me n'anés perquè vaig dir que estava farta davant de tots. La convivència era horrible", declarava Belén a Sálvame.

Hi va tenir molt a veure la postura que estava prenent el seu marit en tota aquella situació. Belén sempre ha explicat que mai no va estar del seu costat. "A mi Jesús mai m'ha fet fora. Vaig tenir una discussió i me'n vaig anar… Em van dir put* i Jesulín no em va defensar", afegia.

En aquell moment, s'especulava que qui havia pogut incórrer en aquests insults va ser Carmen Janeiro, qui era la seva cunyada. Tanmateix, això és una cosa que mai s'ha arribat a confirmar. De fet, actualment tenen una relació molt cordial.

Mesos després d'aquell succés, Jesulín es va desplaçar fins a Madrid per portar-li a Belén i a la seva filla algunes de les seves pertinences. Un fet que va marcar el punt final d'aquesta relació famosa.

El començament d'una infinitat d'acusacions públiques

Només cinc mesos després de la famosa fugida de la finca del torero, Belén Esteban va començar a acudir a diversos platós de televisió per parlar sense embuts del pare de la seva filla.

Uns començaments davant dels focus que la van catapultar a ser una de les cares més reconegudes del país actualment.

L'audiència va empatitzar ràpidament amb ella. Anomenant-la “mare coratge”. Mentrestant, la família Janeiro continuava callada.

Muntatge de les cares de Jesulín de Ubrique i Belén Esteban
Belén Esteban i Jesulín de Ubrique, una guerra pública de molts anys | catalunyadiari.com

Tot i això, amb el pas dels anys, Jesulín de Ubrique ha anat deixant alguna declaració sobre la ruptura que va tenir amb la que era la seva dona.

Tot va sorgir arran d'un enregistrament que va emetre Sálvame l'any 2019. S'hi pot escoltar com Jesulín deia que va ser Belén la que va “abandonar” la seva llar. Desmentint així la versió de la de Paracuellos.

Tot i això, van seguir explicant més informació sobre això. "I no vull que torni", afirmava un fotògraf, a qui li havia demanat que no publiqués part d'aquesta entrevista.

Després de la revelació del segon enregistrament, alguns col·laboradors que hi eren presents van evidenciar que la seva versió no tenia cap base.

24 anys després n'han sortit moltes informacions, cadascun ha defensat la seva versió, però no podem dir amb exactitud quina és la veritable.