Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Antonio David Flores parlant amb una caçadora texana, la mà amb una fèrula desenfocada i unes exclamacions

Torna Antonio David Flores i molts es fixen en el que porta a la mà: molt estrany

Antonio David Flores explica als seus seguidors com es troba de la seva lesió a la mà i per la qual porta una fèrula

Antonio David Flores segueix d'actualitat amb el seu famós programa en directe des de la plataforma de YouTube.

En aquest cas, era un programa certament especial per a ell, ja que era 15 de maig i el seu directe coincidia amb l'estrena de Ni que fuéramos.

Antonio David Flores porta una fèrula a la mà durant el directe

Durant el començament de l'emissió, l'exmarit de Rocío Carrasco va alçar la mà descobrint que tenia alguna cosa cobrint-la.

Això va ser una cosa que va sorprendre a molta gent que estava veient al directe. Per això, immediatament, va ser preguntat a través del xat per diversos dels seus seguidors.

Tot i això, és una cosa que alguns ja sabien, motiu pel qual li han estat mostrant el seu suport en els últims dies a través de les seves xarxes socials. "Gràcies per haver rebut tants missatges, en què us preocupeu per la meva mà", deia al directe.

Captura de pantalla d'un vídeo del canal de YouTube d'Antonio David Flores on apareix ell amb cara seriosa mentre parla de Mediaset i Borja Prado
Antonio David Flores explica com es troba de la seva lesió a la mà | Mediaset

Encara hi havia gent al xat que li preguntava sobre el dolor que està patint. "Estic bé. Vaig amb medicació, per a la inflamació", aclaria.

Una lesió de què s'està recuperant a poc a poc. “Vaig bé, aquest matí m'han tret els punts, m'han fet una ullada, em canviaran les dues fèrules demà”, explicava.

Després d'uns dies amb la mà immobilitzada, ara li toca un període de recuperació per recobrar la mobilitat. "A poc a poc anirem fent molta rehabilitació. Aguantant els dolors de la rehabilitació, que la veritat és que són durs", anunciava.

El detall que aporta Antonio David al seu directe sobre el nou programa Ni que fuéramos

Durant el transcurs de la tertúlia, van començar a parlar d'alguns detalls de Ni que fuéramos. Un dels col·laboradors va comentar la curiosa situació que s'ha trobat amb el seu nom.

En principi s'anomenaria Ni que fuéramos Sálvame, però finalment han hagut de treure el nom del famós espai de Telecinco. A conseqüència, han hagut de canviar-ho i, finalment, el definitiu serà: Ni que fuéramos.

Captura del vídeo d'Antonio David Flores a YouTube
Antonio David dona detalls de 'Ni que fuéramos' | Twitter: @miraalpajarito

Segons han revelat, el més cridaner és que els han informat que no podien fer servir aquest nom un dia abans de l'estrena. Cosa que crida força l'atenció, ja que sabien el nom pel qual havien optat des de fa molt de temps.

Tot fa indicar que era una estratègia per perjudicar-los, motiu pel qual han esperat fins a l'últim moment.

Els col·laboradors del programa d'Antonio David han afirmat que Ni que fuéramos està disposat a perdre diners. Diuen que la intenció és que serveixi d'aparador perquè en un futur puguin tornar a trobar acomodament en alguna cadena de televisió.

Unes declaracions força fortes sobre el nou programa. La seva estrena encara és molt recent, per la qual cosa caldrà esperar un temps per veure l'audiència que els segueix.