Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Fernando Velo parlant davant d'uns micròfons, Antonio Tejado seriós amb jersei verd, María del Monte plorant amb ulleres vermelles i un emoji de sorpresa

L'advocat d'Antonio Tejado trenca el seu silenci i María del Monte s'endú una sorpresa

Fernando Velo parla sobre la possible sortida de presó d'Antonio Tejado mitjançant una fiança de 100.000 euros

Hi tornen a haver noves notícies de tot el que envolta el cas del robatori a l'habitatge de María del Monte. Mentre segueix el judici en què s'acusa Antonio Tejado com a presumpte autor intel·lectual de l'atracament a casa de la seva tieta.

En aquesta ocasió, Fernando Velo, l'advocat d'Antonio Tejado, ha fet unes declaracions que donaran molt de què parlar.

Diario de Sevilla ha revelat que la Fiscalia de Sevilla ha sol·licitat la llibertat sota fiança d'Antonio Tejado i dels altres cinc implicats en el delicte.

Es tracta d'una imposició d'una fiança de 100.000 euros en el cas de Tejado i Arseny Garibyan. Mentre que els altres quatre integrants haurien de pagar-ne la meitat, 50.000 euros.

Les declaracions de l'advocat d'Antonio Tejado sobre la possible sortida de presó

Respecte a això, s'ha volgut pronunciar l'advocat de Tejado davant els micròfons d'Europa Press. Fernando Velo ha revelat que de moment no han rebut l'informe oficial del Ministeri Fiscal.

De fet, se l'ha vist força sorprès pel que fa a la pregunta. I és que assegura que s'ha assabentat d'aquesta notícia a través dels mitjans de comunicació.

També li van preguntar sobre la decisió final del jutjat. "És la funció del jutge resoldre l'acusació. Nosaltres hem sol·licitat la llibertat i el jutge resoldrà, en un sentit o altre", explicava.

Fernando Velo parlant amb ulleres marrons i vestit negre davant un micròfon vermell
L'advocat d'Antonio Tejado es pronuncia sobre la seva fiança | Europa Press

Després de revelar-se la informació de la possible quantitat de 100.000 per a la fiança de Tejado, li han volgut preguntar sobre si la família la podria arribar a pagar.

"Insisteixo, és que això per a mi, fins que no sigui notificat per les vies legalment previstes i no tinguem la resolució del jutge, que és qui decideix si hi ha o no hi ha fiança i la quantitat d'aquesta, doncs fins llavors no puc pronunciar-me", explicava.

Si, finalment, el jutge ordena la llibertat del seu defensat, ha confirmat que seria de manera imminent: "Quan el jutge ho ordeni, si ho ordena en aquest sentit, seria immediata la llibertat".

Després que saltés la notícia, ha explicat com se n'ha assabentat la família de tot el que s'ha revelat als mitjans: "És una bona notícia, però insisteixo, fins que no tinguem l'escrit del Ministeri Fiscal i estiguem notificats oficialment, no podem tenir seguretat".

Davant de totes aquestes informacions interessa saber què és el que opina de tot Antonio Tejado, però l'advocat ha explicat que encara no ha tingut oportunitat de conversar amb ell: "No sé si ha parlat amb algú. Em trucarà avui a la tarda".

La sorpresa de Maria del Monte en conèixer la notícia

La més que possible sortida d'Antonio Tejado de la presó ha sorprès molt, sobretot a Maria del Monte. Com sabem, la cantant mai no s'ha mostrat públicament en contra del seu nebot. Encara més, sabem que malgrat el que li deien els seus advocats, ella seguia creient en la seva innocència.

María del Monte seria amb ulleres de sol dins un cotxe amb un gos
María del Monte, sorpresa davant la possible sortida d'Antonio Tejado | Europa Press

Tot i això, recentment hem pogut conèixer com s'anaven descobrint coses que anaven canviant a poc a poc la seva credibilitat en ell.

Una prova de tot això va ser la discussió telefònica que va mantenir amb la mare d'Antonio Tejado, que l'acusava de no defensar-lo.

Mentrestant, María del Monte es troba retirada de Sevilla, aliena al que es digui als mitjans. Veurem si arran d'aquesta informació se'l torna a veure i dona alguna declaració sobre això.