Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Asraf Beno somrient amb un vestit de ratlles rosa, ell amb Alberto Isla Pantoja amb bicicleta i una conversa

Asraf Beno pronuncia una sola paraula quan li pregunten pel fill d'Isa Pantoja

Asraf Beno no ha volgut donar detalls de tota la informació que envolta la comunió del fill d'Isa Pantoja

Fa uns dies, Isabel Pantoja va celebrar el bateig del seu fill a Cadis. Per la seva banda, Asraf Beno va voler estar present en un dia tan important per a ella i per al petit.

A l'esdeveniment també vam poder veure el pare, Alberto Isla. En el que era una esperada trobada entre l'exparella després de molt de temps. Tot i això, va saltar la sorpresa en veure'ls junts durant molts moments en què compartien certa complicitat.

Sembla que ja han deixat enrere tot el mal rotllo que van desfermar arran de la seva separació, amb l'objectiu de donar-li el benestar més gran possible al seu fill Alberto.

Asraf Beno amb prou feines es pronuncia per les sonades absències que hi va haver a la comunió

El marit d'Isa Pantoja s'ha trobat amb els micròfons d'Europa Press en arribar a casa seva. Asraf anava una mica apressat, però va donar algun detall.

Va assegurar que va ser un gran dia per al petit. També va confirmar de manera una mica concisa la pregunta de la periodista, que es tractava d'una cerimònia íntima, de manera que la llista de convidats no era gaire àmplia.

Tot i això, el que més va cridar l'atenció de l'esdeveniment van ser les comptades i sonades absències que es van produir, sobretot per part de la bancada de la família Pantoja.

Asraf Beno amb rostre neutre i samarreta negra al carrer
Asraf no dona detalls de la comunió del fill d'Isa Pantoja | Europa Press

La més important va ser la d'Isabel Pantoja. Sabem que la cantant està apartada dels escenaris per alguns problemes de salut. Tot i que, segons han informat, no és res pel que ens hàgim d'alarmar.

Crida l'atenció que no s'hagi volgut acostar a la seva filla en un dia tan especial per a ella i per al seu net. Això és una prova més que la relació entre elles continua sent pràcticament inexistent.

Una altra de les absències més destacades va ser Anabel Pantoja. I és que coneixem, que en aquest cas, la relació de la influencer amb Chabelita és força bona, per això sorprèn que no acudís a l'acte.

Selfie d'Asraf Beno amb ulleres de sol mentre Isa Pantoja l'abraça per l'esquena
Asraf va acompanyar Isa Pantoja malgrat les absències de la família | Instagram, @asraf_beno

Sembla que Anabel no va poder anar a l'esdeveniment perquè li coincidia amb un vol que ja tenia programat per als Estats Units, on té uns compromisos per feina inamovibles.

Quan Asraf ja marxava, li van preguntar per les contundents declaracions de Dulce Delapiedra, la que va ser mainadera ja fa molts anys d'Isa Pantoja.

I és que recentment ha confessat que està ofegada pels deutes, té depressió crònica i amb greus problemes de salut. Motius pels quals hauria intentat prendre's la vida.

Tot i això, Asraf va decidir no entrar en aquest tema i va seguir caminant mentre guardava silenci.