Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Sonsoles Ónega parlant amb una americana brillant, Rosario Porto seria amb la mirada cap avall i uns interrogants

Sonsoles Ónega descobreix com era el xicot que Rosario Porto va tenir dins de la presó

'Y ahora Sonsoles' revela el desconegut amor que va tenir Rosario Porto durant la seva estada a la presó

El Cas Asunta continua fent parlar. La recent estrena de la sèrie ha portat a la llum algunes informacions que havien passat desapercebudes, però també ha desenvolupat que surtin noves dades que no s'havien explicat fins ara.

Sonsoles Ónega ha revelat al seu programa una informació que està lligada al Cas Asunta. Concretament, a Rosario Porto.

Rosario Porto tenia un xicot durant la seva estada a la presó

La mare d'Asunta era a la presó després que fos acusada d'haver assassinat la seva pròpia filla. Un cop al penal va conèixer el que va ser el seu últim amor, tal com ha revelat la seva pròpia companya de cel·la molts anys després.

Y ahora Sonsoles s'ha posat en contacte amb aquesta dona per conèixer-ne el testimoni. Aquesta ha assegurat que Rosario va tenir un idil·li amb un presoner. Era un home alt, prim i de nacionalitat espanyola.

Plànol curt de Rosario Porto declarant en el judici pel cas Asunta Basterra amb rostre seriós
Rosario Porto tenia un xicot amb qui es veia dins de la presó | Europa Press

Donada la dificultat de trobar-s'hi per les instal·lacions de la presó, van trobar diverses formes per poder-ho fer. Es veien a la zona central del penal i a la biblioteca, on ell treballava.

"Era molt simpàtic, jo també el coneixia", explicava la seva amiga de presó.

Manuel, l'amant de Rosario Porto abans d'ingressar a la presó

No obstant això, una persona important a la vida de Rosario va ser Manuel, un romanç que va tenir mesos abans de la mort de la seva filla. Era un home casat de 52 anys, que tenia un fill.

Es van conèixer en un viatge de negocis al Marroc. Des de llavors, van començar a quedar i a tenir trobades sexuals.

Aquesta relació va començar no gaire abans de la mort d'Asunta. De fet, van passar el dia junts una jornada abans que es produís l'assassinat. A més, van continuar mantenint la relació durant tota la investigació.

Captura d'Alfonso Basterra i Rosario Porto al judici per la mort d'Asunta
L'amant de Rosario durant tot el Cas Asunta | Europa Press

Rosario va canviar completament la seva vida set mesos abans que morís la seva filla. Tot va començar en demanar-li el divorci a qui aleshores era el seu marit, Alfonso Basterra.

Una separació que no es va prendre prou bé el pare d'Asunta, ja que es va arribar a mostrar força agressiu amb ella. Fins i tot li va arribar a demanar que renunciés al romanç que mantenia i així ell en cuidaria durant el període en què va estar ingressada a l'hospital.

Malgrat tot, Rosario Porto va continuar veient-se amb Manuel, ja que semblava que era el seu únic incentiu després de l'assassinat de la seva filla.

Quan va ser empresonada va deixar de veure'l. Motiu pel qual, segurament, va trobar consol en un altre home durant la seva estada a la presó.