Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Lara Álvarez somrient amb els llavis roses, Antonio Texeira somrient amb una camisa de quadres i uns cors al costat d'una càmera

Les 4 fotos que no esperaves veure d'Antonio Texeira, el nou xicot de Lara Álvarez

Descobrim Antonio Texeira, la nova parella de Lara Álvarez amb qui comparteix la professió de periodista

Ja fa dos anys que Lara Álvarez trencava la seva relació amb Davide Rey, un company italià de Supervivientes. Des de llavors, no s'han tingut notícies de possibles festejos de la presentadora.

“Porto una època molt llarga de soltera i estic a gust, però no dic que estigui tancada a l'amor. Més que una qüestió d'apetència és que aparegui la persona i d'una manera inesperada. Deixo que la vida em sorprengui”, explicava Lara a ¡Hola!.

Tot i això, l'esmentada revista ha tret a la llum diverses imatges en què es veu a Lara Álvarez amb què sembla ser el seu nou xicot.

La parella va ser vista en una escapada romàntica per les platges de Lanzarote, en què se'ls va poder veure en una actitud força afectuosa i amb molta complicitat.

Les quatre fotos que defineixen la vida d'Antonio Texeira, el nou xicot de Lara Álvarez

La parella va coincidir durant un temps pels passadissos de Mediaset, on van començar a conèixer-se. Més tard, Lara es deslligava de la cadena, però van continuar mantenint el contacte.

Antonio Texeira és un extremeny de 43 anys, apassionat de l'esport, la gastronomia i amant de la natura i dels animals. Uns gustos que comparteix amb la seva nova parella.

Està graduat en periodisme per la Universidad Complutense de Madrid. Ha estat presentador de l'informatiu de Telemundo a Miami des del 2016. Arribant a tenir tant d'èxit que ha estat guardonat amb l'Emmy a Millor presentador de Notícies. A més, l'ha guanyat dues vegades.

Tot i això, fa poc més d'un any va decidir deixar tota la seva vida als Estats Units i tornar a Espanya. La seva intenció era tornar a estar a prop del seu pare per acompanyar-lo en una dura batalla contra el càncer.

"No he vist mai algú guanyar una partida tan salvatge. És el meu ídol. Vaig tornar a Espanya per ell. Acaba de complir un any més i garantir-me que es pot això, això i allò altre", adjuntava al costat de la foto.

Actualment és presentador de La mirada crítica, un programa d'actualitat política, social i econòmica que s'emet a Telecinco.

És una persona força discreta quant a la seva vida privada. Motiu pel qual la majoria del contingut que exposa a les xarxes socials és de caràcter professional.

De tant en tant, però, exhibeix certs detalls del que considera realment important pel que fa a la seva vida personal. Podem veure moltes imatges amb els seus pares, pels quals professa un afecte especial.

També en podem destacar la passió pels animals. Més concretament, té una clara predilecció pels gossos. De fet, sempre n'hi ha hagut a casa dels seus pares i ell també en va tenir un a Miami.

D'altra banda, sembla que li agrada molt fer esport. Són diverses les il·lustracions en què se'l pot veure fent una mica de ciclisme o anant a la platja per fer pàdel surf.

Amb el pas del temps anirem coneixent més detalls de la vida privada d'Antonio Texeira i Lara Álvarez. De moment, no porten gaire temps junts, motiu pel qual encara no han decidit fer pública la seva relació.

Caldrà estar atents a les pròximes publicacions, ja que després d'aquesta revelació no s'espera que triguin gaire a pujar alguna imatge junts.