Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un primer pla d'Alberto Isla seriós amb la gorra al revés, Kiko Rivera seriós mirant de banda amb una gorra negra i un emoji insultant

Torna Alberto Isla, l'exmarit d'Isa Pantoja a qui Kiko Rivera va insultar greument

Isa Pantoja i Alberto Isla s'han tornat a veure les cares a la comunió del fill que tenen en comú

Fa molt que no es tenen notícies d'Alberto Isla. L'exmarit d'IsaPantoja va desaparèixer dels focus dels mitjans fa molt de temps per centrar-se en una vida com una persona anònima. Des d'aleshores, està totalment centrat en la seva feina com a tècnic sanitari i en la cura dels seus dos fills.

Estàvem acostumats que Alberto Isla estigués sempre pels platós de televisió. De fet, l'hem vist en moltes entrevistes de diversos programes.

Tot i això, des de la seva participació a Supervivientes el 2018 se l'ha vist en comptades ocasions en pantalla. Fins al punt que de la nit al dia va desaparèixer de tots els focus.

Alberto Isla es torna a veure les cares amb Isa Pantoja a la comunió del seu fill

Era una de les parelles del moment. Van tenir força anades i vingudes, no obstant això, van acabar força malament, arribant a tenir moltes dificultats per a la seva separació.

Isa Pantoja i Alberto Isla junts al plató de 'Supervivientes'
Alberto Isla i Isa Pantoja tornen a veure's les cares | Mediaset

Tot i que van acabar tan malament, amb el pas dels anys han anat canviant-ho a poc a poc pel bé del seu fill. Saben que és fonamental que tinguin una bona relació per al benestar del nen.

Fa uns dies van celebrar la comunió del fill que tenen en comú a Cadis. Cal destacar que se'ls va veure molt bé junts durant tot l'acte. Pel que sembla que el mal rotllo que hi havia entre ells ja s'ha dissipat.

De fet, la relació és tan bona que tots dos han acudit a l'acte acompanyats de les seves parelles actuals i no hi ha hagut cap problema.

A Isa Pantoja li va faltar el suport dels seus

Les grans absències de l'esdeveniment han estat a la bancada de la família Pantoja. L'enllaç d'Isa amb la seva mare, Isabel Pantoja, no està passant el millor moment. De fet, es comenta que la relació és pràcticament inexistent.

A l'absència de la seva mare, se suma la de Kiko Rivera i Irene Rosales, que sembla que tampoc no tenen gaire proximitat amb ella.

Primer pla d'Isa Pantoja al programa 'Vamos a veure' amb el rostre seriós
La família d'Isa Pantoja la deixa de costat a la comunió del seu fill | Mediaset

Tot i això, cal destacar el cas d'Anabel Pantoja, amb qui sí que sabem que manté una bona relació. Tot i això, sembla que no ha pogut acudir per motius d'agenda. Pel que sembla havia d'agafar un avió als Estats Units molt aviat per resoldre unes qüestions de feina.

La mala relació d'Alberto Isla amb Kiko Rivera

La no-assistència del cantant a l'esdeveniment era clara. I és que no només no manté relació amb la seva germana Isa Pantoja, sinó que es porta força malament amb Alberto Isla.

A Kiko Riviera no li va agradar mai que la seva germana estigués amb el gadità i ho va demostrar més d'una vegada. Tot i això, tot va esclatar després d'unes declaracions que va fer Alberto en una entrevista.

Captura de YouTube amb Kiko Rivera amb una gorra blanca i negra davant un micròfon morat el 26 de març de 2024
La mala relació entre Kiko Rivera i Alberto Isla des de fa molts anys | YouTube, @Riverss

Aleshores, el fill d'Isabel Pantoja va lamentar que la seva germana estigués amb una persona com ell. Arribant a proferir-li diversos insults com: faldiller, golf o cabell de p***.

El temps va acabar donant-li la raó, ja que la parella va acabar trencant i no de la millor manera possible.