Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge en primer pla de Roberto Leal somrient, Pablo Motos somrient i una bomba

Pablo Motos confirma una notícia bomba que té molt a veure amb Roberto Leal

'El Hormiguero' revela el convidat sorpresa que acudirà dimecres al seu programa i que té relació amb Roberto Leal

El Hormiguero ja fa uns quants dies que anuncia un misteriós concursant per al dimecres 15 de maig. Està creant molta expectació als espectadors, que fan les seves divagacions per veure quina pot ser la cara d'aquesta personalitat.

Pablo Motos no sol fer aquest tipus de jocs per presentar els seus convidats. De fet, sol donar els noms setmanes abans que se celebri el programa. Per tant, tot fa indicar que si no ha donat el nom fins ara és que no podia donar-ho.

“És una visita important, no ho puc explicar. Us agradarà molt. Hi ha una raó molt rellevant per la qual no es pot explicar”, comentava el Pablo.

Ja en les últimes hores van començar a augmentar els rumors que el convidat podria ser de Pasapalabra, programa presentat per Roberto Leal. Cosa que ja ha passat en ocasions anteriors.

Pablo Motos ha confirmat el convidat sorpresa d'El Hormiguero

Pablo Motos no s'ho ha pogut guardar més i ha decidit revelar els noms dels convidats un dia abans que se celebri el programa. Finalment, seran dues les persones que hi acudeixin.

Es tracta de Moisés Laguardia i Óscar Díaz, concursants de Pasapalabra. A més, no ha volgut deixar amb el dubte ningú, aclarint el motiu pel qual acudeixen al programa.

"Ja ho puc dir, estaran amb nosaltres els participants de Pasapalabra. Demà, just després d'El Hormiguero, un dels dos s'emportarà el bot d'1.816.000 euros", deia vociferant Pablo.

Muntatge de fotos de pla mitjà d'Óscar i Moisés, els dos concursants de 'Pasapalabra' que es baten en dol
Óscar i Moisés, un d'ells se'n portarà el bot de 'Pasapalabra' | Atresmedia

Ja s'està convertint en costum que el programa de Pablo Motos convidi els concursants de Pasapalabra. Ho hem vist no fa gaire quan hi va anar Pablo Díaz, Orestes i Rafa.

La final de Pasapalabra canvia el seu horari en ser el programa que proclama el campió. Es podrà veure a 'prime time' just després que s'acabi ElHormiguero.

Tot i això, el més curiós d'aquesta entrevista és que tots dos concursants estaran presents. Per això, guanyador i perdedor compartiran taula amb Pablo Motos i les formigues, i hauran de respondre moltes preguntes.

Veurem si aconsegueixen aguantar les emocions i no donen cap pista a l'espectador del resultat final del concurs. En realitat, està gravat des de fa uns quants dies, per la qual cosa han tingut temps per pair-ho i podran fer una millor gestió de les seves emocions.

Allò que s'espera de la final de Pasapalabra

Com s'ha esmentat anteriorment, el programa porta un bot acumulat d'1.816.000 euros, un dels premis més grans que han lliurat.

Muntatge de fotos de primer pla de Roberto Leal amb rostre seriós; Moisés Laguardia i Óscar Díaz, dos concursants de 'Pasapalabra'
Roberto Leal entregarà el premi de 'Pasapalabra' | Atresmedia, GTRES, catalunyadiari.com

De fet, és el quart premi a la història del programa. Només superat per Pablo Díaz el 2021, David Leo el 2016 i Eduardo Benito el 2006, que gaudeix amb el bot més gran de la història amb 2.190.000 euros.

Es tracta d'una final que s'està esperant amb gran expectació des de fa temps. Ja són 154 enfrontaments entre Óscar i Moisés, en molts programes en què s'han quedat a les portes d'aconseguir-ho.

Caldrà estar pendents avui, dimecres a les 22:45, després d'ElHormiguero, per veure a qui entrega Roberto Leal el bot de Pasapalabra.