Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de José Ortega Cano i Ana María Aldón l'un al costat de l'altre vestits formalment i al mig una encaixada de mans i una foto d'algú signant un document

L'acord que va firmar Ortega Cano per divorciar-se amb Ana María Aldón veu la llum

Les claus de l'acord amistós de divorci que van signar fa un any José Ortega Cano i Ana María Aldón

Després de nou anys com a parella i quatre anys com a matrimoni, José Ortega Cano i Ana María Aldón van decidir posar fi a la seva relació arribant a un acord amistós de divorci.

Això va tenir lloc fa poc més d'un any. Tot i això, avui torna a sortir a la llum aquest contracte després de les últimes informacions sobre que Ortega Cano no ha pagat la pensió que van acordar per al seu fill.

Els detalls que van signar José Ortega Cano i Ana María Aldón

Crida l'atenció que hagi saltat aquesta notícia, ja que sempre hi ha hagut una relació molt cordial entre ells. Fins ara no hi ha hagut mai problemes en el pagament de la pensió.

Davant d'aquestes acusacions d'Ana María, el torero s'ha volgut defensar, atribuint que ell sí que ha pagat la pensió, però que hi ha hagut un problema amb el banc.

Muntatge amb bitllets d'euro al fons, Ana María Aldón somrient, José Ortega Cano seriós i el logotip de 'GH DÚO'
Els detalls de l'acord de divorci de José Ortega Cano i Ana María Aldón | catalunyadiari.com, grapix, Europa Press, Mediaset

Com sabem, és Ana María Aldón la que es va quedar amb la custòdia de José María. Tot i això, el pare sempre tindria dret a veure'l quan volgués.

De fet, passa molt de temps amb ell. Així ho vam poder veure la setmana passada, quan va estar acompanyant el seu pare per veure'l torejar.

Actualment, Ana María viu amb el seu fill a Guadalajara, mentre que Ortega Cano viu a Madrid. Per això, José María ha de traslladar-se de ciutat sempre que passi el cap de setmana amb el seu pare.

Ana María Aldón junt amb José Ortega cano i el seu fill José María
Ortega Cano es farà càrrec del seu fill encara que mori | GTRES

Un dels punts recull que el torero pagaria els estudis del seu fill José María. De fet, és una condició que seguirà dreta encara que Ortega Cano morís.

Un altre dels detalls de l'acord del contracte és que Ana María es va quedar amb un dels cotxes del torero, ja que ell no condueix. D'altra banda, es va poder conèixer que ella va decidir renunciar a la pensió que li corresponia com a exdona.

També van acordar que el torero ajudaria amb el lloguer d'un nou habitatge en el cas que Ana María es mudés de casa familiar. Això sí, a excepció del suposat cas en què l'andalusa refés la seva vida i decidís viure amb una altra persona.

Muntatge en primer pla d'Ana María Aldón somrient amb una camisa verda i negra i José Ortega Cano amb ulleres de sol i vestit blau
L'acord de divorci de José Ortega Cano i Ana María Aldón | catalunyadiari.com, Europa Press

Davant de tot això, Ana María tenia la intenció de tornar el cost dels seus estudis de disseny a Ortega Cano, que els hi va pagar aleshores. Tot i això, el torero s'hi va negar, al·legant que era un regal desinteressat.

Tot i l'acord amistós, hi va haver un terme en què no acabaven de coincidir. Ortega Cano no volia que la seva exparella tingués cap relació amb la seva família. De fet, van arribar a la conclusió que seria l'empleada de la llar en comú la que avisaria Ana María si algú de la família del torero acudirà a casa per evitar que coincideixin.

Aquesta empleada mantenia una gran relació amb la recent empresària. No obstant això, el torero, en aquest cas, va decidir que s'hi quedés.

Veurem com transcorre aquesta situació, en què tot va acabar de forma amistosa, però que actualment ja està donant algun problema que altre.