Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Antonio David Flores seriós amb camisa de colors, Kiko Matamoros seriós amb americana negra i un emoji de venjança

Antonio David executa la seva venjança i deixa anar la bomba sobre Kiko Matamoros

Antonio David revela el pla de Kiko Matamoros contra Telecinco després de la sortida de Laura de 'Supervivientes'

Kiko Matamoros està força indignat pel tracte que està patint la seva filla LauraMatamoros a Supervivientes 2024.

Com sabem, Telecinco té vetada la intervenció de l'excol·laborador al programa, per la qual cosa no pot acudir a defensar la seva filla. L'única manera com ho pot fer és a través de les xarxes socials.

Antonio David Flores explica el pla de Kiko Matamoros

Pel que fa a tot això, una vegada més, el programa de YouTube d'Antonio David Flores torna a estar al peu de la polèmica. En aquesta ocasió ha parlat de les intencions que té Kiko Matamoros pel que fa a Telecinco.

L'exparella de Rocío Carrasco va començar a parlar sobre tot aquest assumpte fent referència a un tuit que va posar l'excol·laborador de Sálvame al seu perfil de X.

Tweet de Kiko Matamoros posant data a quan parlarà el 7 de maig de 2024
El tuit de Kiko Matamoros en contra de 'Supervivientes' i Telecinco | Twitter, @kikomatamoros

“A partir del dia 16 em quedaré a gust. No callaré res. Estic boig per explicar tot el que s'ha cuit dins i fora dels platós de Supervivientes i el comportament de col·laboradors i presentadors dels programes de Telecinco. Avisats esteu tots”, deia a la xarxa social.

És una certesa que a Kiko li fa més mal que mai estar vetat per part de l'empresa, ja que se sent impotent perquè no pot defensar la seva filla com hauria de ser.

Després d'això, Antonio David ha revelat que la intenció de Kiko Matamoros és atacar Supervivientes, per la qual cosa considera un “maltractament” cap a la seva filla durant tot el programa.

El youtuber s'animava a explicar que l'excol·laborador està esperant el moment en què es produeixi l'expulsió de la seva filla del reality per començar a fer-ho. Cosa que pot ser qüestió d'hores, a causa de la sortida recent de Laura Matamoros.

Captura del vídeo d'Antonio David Flores a YouTube
Antonio David Flores parla al seu programa sobre les intencions de Kiko Matamoros | Twitter: @miraalpajarito

Al programa va continuar exposant quins són els plans de Kiko. Sembla que els directors de l'antiga productora La Fàbrica de la Tele, entraran en una guerra amb la productora de Supervivientes, Cuarzo Producciones.

Cal recordar que els directors de La Fàbrica de la Tele van vendre els seus drets a Mediaset. Per això, seria Fabricantes Studio, la nova productora d'aquests directors, la que entraria en aquesta guerra amb Telecinco.

Segons explica Antonio David, aquesta productora vol utilitzar Kiko Matamoros per declarar una guerra oberta a Telecinco, més concretament a Supervivientes.

Fabricants Studio donarà llum a l'esperat programa Ni que fuéramos Sálvame, que comença la seva emissió el dia 16 de maig a Quickie i que es podrà veure per diferents plataformes de streaming. Per tant, ja tenim un dels temes principals per a l'emissió d'aquest nou espai.