Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un primer pla de María del Monte seria amb els cabells recollits i unes ulleres de sol i una caixa forta amb un interrogant a sobre

Més problemes per a María del Monte: revela què guardaven a la seva caixa forta

Es descobreixen els obsequis i el corresponent preu de què van robar de la caixa forta de casa de María del Monte

El nom de María del Monte torna a sortir a la palestra. Se segueix parlant del mediàtic cas del robatori a casa de la cantant pel qual ha estat acusat el seu nebot Antonio Tejado per ser-ne el presumpte autor intel·lectual.

La investigació del cas segueix el procés. Mentrestant, se segueix revelant informació de tot allò que envolta el robatori. Aquesta vegada, s'ha revelat el que María del Monte guardava a la caixa forta que els lladres la van obligar a obrir.

El contingut de la caixa forta de María del Monte

Com sabem, els lladres van arrambar amb totes les coses que van anar veient per la casa. Des dels diners en efectiu que van veure per les instal·lacions de la casa, fins als objectes de valor que es trobaven amagats a l'interior.

No obstant això, el botí més gran el van sostreure de l'interior de la caixa forta que es trobava al dormitori de la cantant. Recordem que va ser la mateixa María del Monte la que, terroritzada, els va haver de donar la combinació per obrir-la.

Muntatge de fotos de pla curt de María del Monte amb rostre mig somrient i, de fons, una imatge d'elements d'aniversari amb un emoji de jutge al costat
María del Monte lamenta la pèrdua del que hi havia en el interior de la seva caixa forta | Atresmedia, Getty Images Pro de Zolga_F, zimmytws's images, catalunyadiari.com

Segons ha revelat Fiesta, a l'interior d'aquesta hi havia diversos objectes amb un valor copiós. Entre aquests, podem començar a destacar els 14.500 euros en efectiu.

D'altra banda, hi havia diversos rellotges d'alta gamma. Com un Hublot amb un preu de 32.297 euros o un altre rellotge amb vidre de safir que costa 23.920 euros.

També hi havia diversos tipus de joies de la família, que tenien un gran valor sentimental per a la cantant. Entre elles, un anell de brillants i platí amb un valor de 10.764 euros.

Tot i això, asseguren que el que més pena li va donar a María del Monte va ser la pèrdua d'unes arrecades de brillants, que es posava amb molta freqüència i que arriben a un valor de 28.704 euros.

Van ser molts obsequis els que es van emportar els lladres aquella nit. Diners en efectiu, joies valuoses i rellotges d'alta gamma. Un botí, que amb la suma de tot plegat, supera el milió d'euros.

El que sembla evident és que l'objectiu principal d'aquest robatori era aconseguir tot el que hi havia a l'interior d'aquesta caixa forta. Sabien que la clau només la tenia María del Monte, per la qual cosa l'atracament s'havia de produir amb ella dins de la casa.

María del Monte seria amb ulleres de sol dins un cotxe amb un gos
María del Monte, aliena a tota la información que surt sobre el cas | Europa Press

Mentrestant, María del Monte continua intentant allunyar-se de totes les informacions que envolten el cas. Com sabem, tant ella com Inmaculada Casal travessen un moment delicat. De fet, se'ls va diagnosticar "lesions psicològiques" per les quals, avui dia, es troben en tractament.

Motiu pel qual Inmaculada i María han decidit marxar de Sevilla per un temps, per allunyar-se dels focus dels mitjans de comunicació i intentar aïllar-se de totes les informacions que n'estan sortint.