Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge del plató de 'Supervivientes' desenfocat, Laura Matamoros seria amb els cabells recollits i cascos, el logo del programa i un polze cap avall

Laura Matamoros, al límit: revela com es troba després de fracassar a 'Supervivientes'

La filla de Kiko Matamoros ja ha arribat a Espanya després de la recent expulsió de 'Supervivientes 2024'

Laura Matamoros ha estat l'última expulsada a la recent gala de Supervivientes 2024. La ja exconcursant acaba d'aterrar a Espanya davant d'una gran expectació dels mitjans a la recerca d'alguna declaració per part seva.

L'arribada de Laura ha estat molt esperada a causa de totes les polèmiques que ha generat durant el concurs, i a les que haurà de fer front al pròxim programa.

I és que Laura Matamoros no tindrà gaire temps per reflexionar, ja que haurà de ser present al plató de Telecinco en menys d'una setmana.

L'estat de Laura Matamoros després de tornar d'Hondures

La influencer va arribar a la terminal de l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas, visiblement cansada després d'un viatge llarg. En espera, hi havia diversos periodistes amb intenció de treure-li alguna declaració a la tornada a Espanya.

Com s'esperava, la Laura va ser avassallada a preguntes sobre el concurs, sobre la seva situació actual i sobre les polèmiques que l'envolten.

Tot i això, la ja exconcursant no ha volgut pronunciar-se sobre cap de totes les qüestions que li van fer. De fet, anava amb els auriculars posats i no va fer el gest de treure-se'ls en cap moment.

Laura Matamoros seria amb els cabells recollits i uns cascos a les orelles al costat d'un micròfon vermell
Laura Matamoros ja està de tornada a España | Europa Press

Laura va assegurar diverses vegades que no estava escoltant res del que li estaven preguntant. No obstant això, sí que semblava entendre què li deia la persona que l'acompanyava.

El que sí que podem destacar són els gestos de sorpresa que hem pogut veure a la seva cara mentre caminava per la terminal. Semblava una mica preocupada i sobrepassada davant de tota la situació. Cosa que és normal, després de passar tant de temps a l'illa.

També s'ha pogut apreciar un aspecte aparentment més prim. És una evidència la gran quantitat de pes que ha perdut durant el concurs. Veurem si en els pròxims dies agafa una mica de pes en tornar a menjar amb normalitat.

L'únic cop que es va pronunciar va ser després d'una de les preguntes d'un periodista que la seguia. Va declarar que “això és surrealista”, tot i que no sabem si era una resposta a la pregunta sobre Makoke o a la situació que vivia a l'aeroport.

Plànol curt de Laura Matamoros amb rostre de pena a 'Supervivientes 2024'
Laura Matamoros dona les seves primeres paraules després de tornar d'Hondures | Mediaset

Malgrat tot, cal quedar-se que se l'ha vist somriure diverses vegades a les càmeres, per la qual cosa podem deduir que no està preocupada en excés a la tornada a casa.

En els pròxims dies veurem a la Laura Matamoros pels platós de Telecinco per fer front a totes les polèmiques que ha generat al concurs. Com pot ser la guerra oberta amb Miri o l'esperat cara a cara amb Makoke.