Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Lydia Lozano i Bertín Osborne l'un al costat de l'altra mirant somrients a càmera i entre ells per darrere Charly amb una motxilla i un barret

La veritat sobre Charly, el discret marit de Lydia Lozano que coneix a Bertín Osborne

Coneixem detalladament qui és Charly, el marit de Lydia Lozano que sempre s'ha mantingut lluny de les càmeres

Lydia Lozano és una de les cares més conegudes de la televisió. És una periodista que porta tota la vida davant una càmera dedicant-se al món del cor.

Tot i això, sempre ha preferit mantenir la seva vida privada en un segon pla. Així ho demostra que sabem poc del seu marit.

Així és Charly, el discret marit de Lydia Lozano

Es tracta de Carlos García-San Miguel y Rodríguez de Partearroyo, comunament conegut com Charly. És una persona de qui hem sentit a parlar alguna vegada, però de qui mai no hem tingut informació.

Charly és un reconegut arquitecte que gaudeix d'un gran prestigi a la seva professió. Actualment ja està jubilat. Tot i això, la seva gran fortuna no només prové de la seva professió. Sembla que pertany a una família important d'aquest país.

De fet, ja fa molts anys que compartia grup d'amics amb Bertín Osborne. La raó és que tant la seva família, com la del cantant, eren força properes. D'aquí va sorgir una amistat entre ells, encara que no s'ha mantingut gaire amb el pas dels anys.

Lydia Lozano amb el seu marit Charly passejant pel carrer amb ulleres de sol
Charly, el desconegut marit de Lydia Lozano | GTRES

Charly sempre ha deixat clar a la seva dona que no vol formar part del món televisiu. Tot i això, sempre ha estat el seu principal suport en la seva professió.

La realitat és que sempre s'ha volgut mantenir allunyat dels focus de la televisió, fins i tot en els moments de polèmica. Per part seva, Lydia, tot i ser una persona televisiva, sempre ha respectat la seva decisió i l'ha mantingut al marge d'aquest món.

I és que poques vegades hem vist a Charly en alguna aparició pública. Hem de retrotreure'ns molt per ubicar-lo a la televisió. Va ser el 2018, quan va decidir sorprendre la seva dona el dia del seu aniversari apareixent en plena emissió de Sálvame amb un ram de flors i un pastís.

Com es van conèixer Charly i Lydia Lozano

La parella es va conèixer fa gairebé 40 anys a casa d'un arquitecte durant un dinar d'amics. El més curiós de l'anècdota és que en aquell moment la Lydia estava sortint amb un dels amics del seu marit actual. Tot i això, en aquell moment la relació no funcionava bé.

Primer pla de Lydia Lozano asseguda al polígraf del programa 'Deluxe' mirant a càmera
La història de com es van conèixer Lydia Lozano i Charly | Mediaset

Aquell dia, la Lydia es va quedar enamorada de la personalitat aclaparadora i del sentit de l'humor de Charly. Va ser llavors quan aquest va reunir valor per trucar-li amb la intenció de quedar i la resta és història.

El 1990 es van casar, en un casament molt accidentat. Tres dies abans van haver de buscar un capellà d'última hora que els pogués casar. Per si no n'hi hagués prou, el que va arribar tard en aquest cas va ser el nuvi, pel fet que es va allargar de més el comiat de solter.

Ja més recent, el 2015, van celebrar els casaments de plata en una terrassa de Madrid. Va ser amb una decoració a l'estil de Bali, una destinació que agrada molt a la parella.

Actualment, viuen junts en un xalet al cor de la capital. Una casa que és famosa per la multitud de festes que organitzen amb amics, gaudint del jardí i la piscina.