Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Miguel Marcos seriós amb una americana amb ales blaves al costat de Belén Esteban somrient amb els cabells recollits i una església al costat d'uns anells amb una creu vermella a sobre

Belén Esteban revela per què ja no es vol casar per l'església amb Miguel Marcos

La raó per la qual Belén Esteban ha decidit que ja no vol passar per l'altar amb el seu marit, Miguel Marcos

Belén Esteban està en un gran moment de la seva vida. És una de les protagonistes del nou programa Ni que fuéramos, que està a punt de començar.

A més, la seva vida personal també està passant un gran moment. Fa temps revelava que volia tornar a casar-se amb el seu marit, Miguel Marcos, però aquest cop ho volia fer per l'Església.

No obstant això, des de fa temps es parla que la col·laboradora hauria canviat d'opinió sobre això i ja no tindria tantes ganes de dur-ho a terme.

Belén Esteban revela per què ja no vol passar per l'altar amb Miguel Marcos

Recentment, ha concedit una entrevista a la revista Lecturas en què s'ha sincerat sobre tot això.

No hi ha gaires detalls sobre la vida íntima de la presentadora, però sempre s'ha sabut que manté una gran relació amb la seva parella. Li van preguntar sobre com està actualment la relació amb Miguel Marcos. “Tot està molt bé”, contestava Belén.

Belén Esteban i Miguel Marcos posant somrients en una presentació de 'Sabores de la Esteban'
El motiu pel qual Belén Esteban ja no es vol casar per l'Església amb Miguel Marcos | GTRES

La relació és tan bona que fins i tot ha deixat caure en anteriors ocasions la seva intenció de tornar-se a casar, encara que aquesta vegada li agradaria fer-ho per l'Església. “De moment això està en espera, perquè imagina't... Si al meu aniversari han vingut 154 persones, quantes vindrien al meu casament? Uf…”, explicava.

De tota manera, va voler recalcar que tampoc és una cosa que calgui, ja que tan sols és un desig que té, però que al cap i a la fi seria un segon casament. “De totes maneres, jo ja estic casada!”, afegia.

Compte enrere per a l'estrena de Ni que fuéramos

Abans de res, cal recalcar que el programa es titulava Ni que fuéramos Sálvame, però finalment el programa ha canviat el seu nom a Ni que fuéramos, després de certs desacords amb Mediaset. La seva estrena està cada cop més a prop, ja que és avui mateix.

Belén Esteban ha estat un any en espera que aquest programa pogués veure la llum. “A mi em va venir molt bé, no t'enganyaré. A veure, sí trobo a faltar Sálvame, però he reiniciat moltíssim. He fet coses que abans no feia”, deia a la revista.

Muntatge de Belén Esteban amb el fons de canal Quickie i el logo de Ni que fóssim Sálvame
Últimes hores per a l'estrena de 'Ni que fuéramos' | Fabricantes Studio

Aquest espai serà diferent, ja que no serà per a la televisió, sinó que es podrà seguir a través de diverses plataformes de streaming. No obstant això, a Belén és una cosa que no l'inquieta.

“No em preocupa res, perquè estic segura de les persones que ho fan, tant dels que hi ha darrere de la càmera com al davant. Aquesta és una cosa nova i experimentarem. Imagina't si surt bé! Últimament, la gent fa molt aquest tipus de coses, però nosaltres les farem en gran”, exposava.

La col·laboradora explicava que mai no ha tingut dubtes d'embarcar-se en aquest nou projecte. “Quan va caducar el meu contracte, els meus caps van decidir signar-me un nou contracte. Per això dic que mai m'han deixat anar la mà”, revelava.

De moment, no es coneix fins quan durarà el programa. “De moment tenim previst que duri fins al juliol. A l'agost descansarem i després al setembre ja veurem què ve”, explicava Belén Esteban.