Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de Rafael Amargo i Cristian Suescun en primer pla mirant a càmera i una emoticona pensativa entre tots dos

Rafael Amargo i la seva estranya història amb Cristian Suescun: què va passar entre ells

Repassem la curiosa anècdota sobre la relació que hi podria haver entre Cristian Suescun i Rafael Amargo

Ja ha passat força temps de tot l'enrenou que es va formar conforme a la figura de CristianSuescun i Rafael Amargo.

El germà de Sofia Suescun ha acudit a ¡DeViernes!, on ha estat entrevistat després que hi hagi hagut una sentència final en què ha estat absolt per un delicte de trànsit d'estupefaents.

A més, ha aprofundit diversos aspectes de la seva vida. Un és la curiosa relació que sempre ha tingut amb Rafael Amargo.

La versió de Cristian Suescun sobre la seva relació sobre Rafael Amargo

Tot va començar arran d'una fotografia que va pujar l'influencer a les xarxes socials. S'hi podia veure com tant ell com el ballarí posaven l'un al costat de l'altre completament nus.

Una imatge que va donar molt de què parlar en aquell moment, ja que van sorgir molts rumors sobre la relació que realment hi podria haver entre ells.

Moltes persones apuntaven que tots dos podrien haver tingut un acostament més íntim que el d'una mera amistat. Tot i això, és una cosa que a hores d'ara encara no és clara.

Foto de Cristian, el germà de Sofia Suescu, posant al photocall de la pel·lícula 'Awareness', a Madrid
Cristian Suescun i les seves declaracions canviants sobre Rafael Amargo | Europa Press

Cristian Suescun va ser entrevistat a Sálvame Deluxe per aquest tema. Al qüestionari previ els va dir que havien estat junts. Tot i això, mentre es feia el programa en directe ho va acabar negant tot.

Jorge Javier Vázquez i diversos col·laboradors el van acusar de mentider, ja que anteriorment els va explicar que Rafael Amargo li havia pagat per tenir-hi un acostament íntim. Al que Cristian es va defensar: "Això jo no ho he explicat, he explicat que em va pagar per fer un servei de ballar com gigoló".

De fet, ho va voler emfatitzar una mica més dient que la seva relació amb el ballarí és exclusivament d'amistat, "de dos bons amics que s'estimen".

Rafael Amargo va explicar la seva versió de la seva amistat amb Cristian Suescun

Des d'aquell moment es va perdre la credibilitat de Cristian Suescun, però els rumors seguien palesos. Per això, totes les mirades van caure sobre Rafael Amargo, a la recerca d'unes declaracions que aclarissin el tema.

El ballarí sempre va ser clar sobre això. De fet, també va anar a Sálvame Deluxe per aclarir la situació. Durant l'entrevista, va negar diverses vegades que això hagués passat. Va aclarir que li té estima, però només: “Jo l'estimo molt, és el meu amic”.

Rafael Amargo anant al jutgat el 7 de juny de 2023
Rafael Amargo va explicar la seva relació amb Cristian Suescun | GTRES

“És un nen amb un cor molt bonic i amb mi s'ha portat molt bé, però no hem tingut res”, explicava el 'bailaor'.

Rafael Amargo sempre ha tingut la intenció d'ajudar-lo amb tots els projectes professionals que duia a terme.

Com en el cas de fer-se una foto nus per ajudar-lo en el contingut d'OnlyFans o en un videoclip. "A mi no m'importa fer-me una foto en pilotes amb ell per donar-li un cop de mà, perquè és un noi que està lluitant i buscant la seva vida", sentenciava al programa.