Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Óscar Díaz somrient amb una camisa de quadres, Roberto Leal amb rostre neutre amb una samarreta negra i un pensament

Roberto Leal aprofita l'adéu d'Óscar Díaz per confessar que en pensa realment

El presentador de 'Pasapalabra' s'acomiada amb afecte dels concursants que l'han acompanyat aquests mesos

Dimecres passat dimecres Roberto Leal va entregar el bot de Pasapalabra a Óscar Díaz. Una consecució que posa fi a un llarg camí dels concursants pel famós programa. A més, tot això comporta el consegüent canvi de la quantitat del premi i dels concursants.

Tant el guanyador, com el finalista Moisés, diuen adeu al programa que ha estat la seva vida durant pràcticament aquest darrer any. En el cas d'Óscar, fa set mesos que acudeix amb regularitat al programa. Per la seva banda, Moisés ha arribat just a estar un any assegut a la taula del concurs.

Roberto Leal s'acomiada dels concursants

Al cap i a la fi és molt de temps junts, molts programes gravats i l'acostament és inevitable. Això és una cosa que ha reconegut Roberto Leal, que guarda un gran afecte pels dos concursants i ha volgut enviar-los un missatge bonic.

Captura de Roberto Leal amb rostre sorprès
L'adéu de Roberto Leal als concursants de 'Pasapalabra' | Antena 3

Es tracta de molt de temps d'enregistrament junts i fins i tot alguns moments també darrere de les càmeres. És tanta la proximitat que ha tingut amb ells que ja pot considerar-los com a “amistats”. “Per mi heu estat importantíssims”, deia el presentador per a Antena 3.

Un cop ha finalitzat tot aquest camí cap a la consecució del bot. Roberto Leal ha volgut valorar la importància que han tingut aquests dos concursants, posant-ho tan fàcil en la seva tasca al programa. “M'heu ajudat molt com a presentador”, deia.

Les declaracions dels concursants després del seu adeu a Pasapalabra

Óscar Díaz ha estat capaç de completar El Rosco després de 157 programes. Per ell, Pasapalabra ha estat una cosa molt diferent del que solia fer. “És la cosa més boja que he fet a la meva vida”, reconeixia.

Tot i això, l'emoció d'haver guanyat no va poder amagar la certa pena que sentia per haver acabat aquesta magnífica experiència. "El fet de guanyar també suposa perdre", explicava.

Captura d'Óscar Díaz a 'Pasapalabra' en emportar-se la victòria
Óscar Díaz s'acomiada després de guanyar el bot de 'Pasapalabra' | Antena 3

Al davant ha tingut un rival que s'ho ha posat més difícil cada dia. Arribant a perdre moltes vegades. Motiu pel qual li va professar el gran respecte i admiració: “Per mi has estat un referent. Per mi és el millor”.

Per la seva banda, Moisés Laguardia ha estat més temps al concurs, arribant a participar en 245 ocasions. Tot i no guanyar l'anhelat bot, no se n'anirà amb les mans buides, ja que en haver estat en tants programes ha pogut acumular una xifra de 162.000 euros.

Captura de 'Pasapalabra' amb Moisés Laguardia a l'equip blau
Moisés Laguardia s'acomiada de 'Pasapalabra' després de 245 programes | Atresmedia

“Gairebé un any ha durat aquest somni”, confessava visiblement emocionat. I és que per a ell també és difícil acomiadar-se del que ha estat “una casa”. “Us trobaré a faltar”, deia abans d'abraçar-se amb Roberto Leal.

Roberto Leal s'acomiadava del programa amb molta pena en haver de dir adeu als dos concursants. Com de costum, el presentador tancava el programa dient que això no és un 'adeu' sinó un 'fins després'. Tornaran el pròxim dia amb dos nous concursants i amb un nou bot inicial de 100.000 euros.