Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un primer pla de José Ortega Cano parlant en vestit blau i Gloria Camila Ortega amb les mans al pit i una bata morada

José Ortega Cano revela quin és el veritable estat de salut de Gloria Camila

El torero ha aclarit que Gloria Camila es troba en bon estat de salut i ja ha sortit de l'hospital

Gloria Camila va sorprendre els seus seguidors el cap de setmana passat en publicar una fotografia a les xarxes socials en què se la veia estirada en una llitera i amb una bata d'hospital.

Sembla que la raó ha estat que Gloria Camila ha decidit fer-se una operació estètica. Tot i això, atesa la desconnexió que ha tingut els últims dies de les xarxes, la gent s'està preguntant si realment ha sortit tot bé o si hi ha hagut algun problema.

L'opinió de José Ortega Cano sobre l'estat de Gloria Camila

El torero ha estat vist recentment als voltants de Las Ventas, on anava per celebrar les festes de Sant Isidre. Moment en què ha aprofitat per donar unes declaracions sobre la seva filla al micròfon d'Europa Press.

El primer que va voler aclarir és l'estat en què es troba Gloria Camila després de sortir del quiròfan després de la seva operació. "Està molt bé, està estupenda", deia.

José Ortega Cano somrient amb una corbata blava i Gloria Camila Ortega somrient amb arracades d'anella
José Ortega Cano dona els detalls sobre l'estat de Gloria Camila | Europa Press

Tanta preocupació ve arran d'uns rumors que alguna cosa havia pogut sortir malament. I les escasses notícies que hi havia sobre Gloria Camila van preocupar encara més els seus seguidors. "No li ha passat res. L'única cosa és que es va fer una mica de mal", assegurava el torero.

Després d'aquest petit ensurt sembla que tot està evolucionant de la millor manera possible. De fet, Ortega Cano confirmava que ja ha deixat l'hospital: "Sí, és fora".

En convalidar que és a casa recuperant-se, li van preguntar si, ara mateix, és Rocío la que l'està cuidant. El torero va ser una mica escarit en la resposta, ja que només va assentir lleument.

L'operació estètica de Gloria Camila

Gloria Camila s'ha posat a les mans dels cirurgians per fer-se una operació de pit. Una intervenció quirúrgica que ja s'havia fet anteriorment, però no li havia quedat com pretenia.

"Fa anys em vaig operar el pit i no vaig quedar gens contenta amb el resultat, però ha arribat el moment de posar-hi solució. Redissenyaré el meu escot", explicava a les seves xarxes socials.

Fotomuntatge amb una captura d'una story d'Instagram de Gloria Camila Ortega a l'hospital
Gloria Camila comparteix a xarxes com es troba després de l'operació | Instagram, @gloriacamilaortega

Es tracta del segon retoc estètic que es fa Gloria Camila en qüestió de poques setmanes. Recentment, es va fer una reducció de papada, encara que va ser una mica menys invasiva, ja que no es tracta d'una operació quirúrgica.

"Em faré una mesoteràpia a la papada que actua com un lipolític per dissoldre el greix que es conté aquí", deia al seu perfil d'Instagram.

L'última cosa que se sap del seu estat és el que ha publicat a les seves xarxes. "Nois, estic millorant força bé. No tinc independència encara. Segueixo adolorida i inflamada", revelava.

Caldrà estar pendents de com evoluciona l'estat de salut de Gloria Camila després de la seva operació estètica.