Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Kiko Hernández vestit posant per a la foto somrient i al costat una retallada de Sandra Barneda seriosa a la televisió i unes estadístiques entre els dos

Kiko Hernández no estava equivocat: les dades que podrien acabar amb Sandra Barneda

Kiko Hernández va vaticinar que 'Ni que fuéramos' no estaria lluny de 'TardeAR' als índexs d'audiència

La recent estrena de Ni que fuéramos està donant molt de què parlar. El nou programa ha començat molt fort, amb un nivell d'audiències que ningú no podia preveure.

Com es va comentar fa uns dies, de moment, Kiko Hernández no serà un dels col·laboradors del nou programa. Tot i això, María Patiño ha confirmat que apareixeria d'una manera o una altra.

Kiko Hernández es burla del programa d'Ana Rosa Quintana

La presentadora va complir el que prometia, i és que hi va haver un moment durant el programa en què van fer una videotrucada amb Kiko. D'aquesta, en podem destacar la comparació que va fer amb un espai de Telecinco.

“Com que aneu bé i amb els seguidors que esteu guanyant… en res de temps supereu l'altra… la d'ARRRRRRR”, deia durant la trucada.

Captura de Kiko Hernández en una videotrucada amb María Patiño a Ni que anéssim Sálvame
Kiko Hernández va tenir una aparició a 'Ni que fuéramos' | Canal Quickie

Una referència clarament dirigida per a TardeAR, el programa de Telecinco que presenta Ana Rosa Quintana. Sembla que Kiko Hernández s'ha burlat dels nivells d'audiència del programa de Mediaset.

Es parla des de fa molt de temps que les audiències de les tardes de la cadena no estan sent gens bones. Una baixada d'audiència que es va notar encara més quan van treure Sálvame de la graella televisiva.

Aquestes declaracions de l'excol·laborador no van ser ben rebudes per la gent de la cadena. Tot i això, una vegada publicada la llista d'audiències, sembla que tampoc anava tan desencaminat.

La comparable diferència entre audiències

Els programes que es van emetre ahir a Telecinco no van tenir bons índexs d'audiència: Así es la vida, programa presentat per Sandra Barneda, va tenir un share de 8,8% i una audiència de 808.000 persones; TardeAR va tenir un share de 10,5% i una audiència de 818.000 persones; Reacción en cadena va tenir un share de 10,6% i una audiència de 979.000 persones.

Aquest nivell d'audiències és cert que pot arribar a ser una mica baix si ho compares amb anys anteriors. Tot i això, és la tònica habitual en els últims temps, on les plataformes de streaming estan a l'alça i les televisions estan patint una baixada de públic.

Tot i que és cert que això deixa tocades a Sandra Barneda i Ana Rosa Quintana, presentadores d'aquests programes que no estan aconseguint omplir el buit que va deixar Sálvame.

De tot això se n'ha beneficiat Ni que fuéramos, que compta amb més de 400.000 visualitzacions al canal de Quickie a YouTube. De fet, hem pogut veure que ha estat el tercer canal espanyol més vist del dia. Amb 30.800 espectadors de mitjana. A més, han comptat amb un minut d'or en què han arribat a 34.500 espectadors. Unes dades descomunals per ser el primer programa en directe.

Però això no és tot, cal esmentar que el programa es va retransmetre per diverses plataformes. Per tant, aquest número només correspon a una sola. Aleshores, es dedueix que la xifra total podria ser molt més gran.

De moment, sembla que Ni que fuéramos ha començat amb molt bon peu. Amb només el programa d'estrena ja està trencant tots els rècords i desbancant alguns programes de televisió. Veurem si amb el pas del temps aconsegueixen mantenir-lo.