Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Ana Herminia seria mirant de banda amb una brusa daurada, Ángel Cristo seriós amb una cinta vermella al cap i un hospital

Ana Herminia pren una decisió després de parlar amb el metge: impactarà a Ángel Cristo

Ana Herminia té la baixa mèdica, per la qual cosa no anirà a la televisió per defensar el seu marit, Ángel Cristo

Ana Herminia ha tingut unes setmanes força convulses durant la participació del seu marit, Ángel Cristo,  al concurs de Supervivientes. Pot ser una mica estrany, ja que vam viure un dels moments més emocionants d'aquest programa quan la parella es va casar a la mateixa platja d'Hondures.

Malgrat tot, els problemes van començar arran de la tornada de l'illa d'Arantxa del Sol. A partir d'aquí van començar a sortir molts rumors sobre una possible relació entre Finito de Córdoba i Ana Herminia.

Un tema que ha causat molt de furor entre els mitjans de comunicació. Motiu pel qual la veneçolana s'ha arribat a sentir perseguida i aclaparada davant aquest assetjament mediàtic.

L'estat d'Ana Herminia pel qual ha decidit allunyar-se de la televisió

Antonio Montero, de TardeAR, té informació de primera mà de l'actual estat d'Ana Herminia. El periodista ha revelat que està passant per moments molt complicats i ha arribat a afectar la seva salut mental.

Fa temps que està desapareguda dels platós de televisió. De fet, ni tan sols defensa la seva parella.

Motiu pel qual s'havia especulat molt sobre què li podia passar o sobre on es trobava. Finalment, s'ha descobert que és a casa recuperant-se tranquil·lament d'un moment difícil de salut mental.

Tot ve arran d'una sèrie d'atacs que ha rebut les darreres setmanes que han impedit que pogués seguir amb la seva vida normal. L'assetjament mediàtic era tan gran que va arribar a sentir una gran angoixa.

Montero va continuar explicant que Ana, després de veure que no es recuperava, va decidir acudir al seu metge de capçalera perquè li donés una possible solució al problema.

Fotografia de Ana Herminia en un plató de televisió parlant amb cara seriosa i mirant de costat usant els cabells solts i llargs amb una brusa blanca
Ana Herminia s'aparta de la televisió per la salut mental | Europa Press

En aquest cas, el doctor n'ha valorat l'estat i li ha recomanat que agafi la baixa mèdica per aïllar-se de tot això durant una època. La periodista necessita temps per reiniciar la seva ment i no deixar que les seves preocupacions vagin en augment.

Dies abans que passés tot això va anar a El canal de Ricky. A l'entrevista va explicar que ja havia decidit no acudir a més gal·les de Supervivientes. "Dono un pas enrere. Ángel no tindrà defensa a partir d'ara. La meva filla em va demanar que no hi vagi més, així que, si no veuen defensa al plató, ja saben per què és", explicava.

Tot i que el que no s'ha pogut saber és si el seu metge ja li havia recomanat que agafés la baixa mèdica o si va ser després.

Ana Herminia creu que la seva absència als platós de Telecinco no afectarà gens la participació del seu marit al concurs. "Jo espero recuperar-me, posar-me bé i poder seguir recolzant a l'Ángel i defensant-lo a la taula de Supervivientes i ¡DeViernes!. No sé quan estaré bé, ja se'n va de les mans, però jo confio en l'Ángel i que estaran defensant-lo", explicava.

Ángel Cristo se sorprendrà en veure l'estat de la seva parella

Mentrestant, Ángel Cristo no sap absolutament res del que li està passant a la seva parella mentre segueix el seu camí al concurs.

Muntatge d'Àngel Crist JR a Supervivientes amb una fotografia d'Arantxa del Sol a plató
Ángel Cristo, aliè a tot el que li està passant a Ana Herminia | Mediaset

A més, no sabem com el pot fer sentir tot això, ja que, al capdavall, es troba a la recta final de Supervivientes i no compta amb el suport des de plató de la seva parella.

D'altra banda, l'andalús sempre ha presumit que la seva parella és molt forta i que no es deixa caure per res. Per això tot indica que al·lucinarà quan vegi la situació en què es troba Ana.