Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Emma García somrient mirant al costat amb un vestit rosa al costat d'una retallada d'Iván Reboso somrient sobre un fons lila

Veu la llum l'incident d'Emma García al casament del seu company Iván Reboso

Emma García protagonitza un moment anecdòtic en arribar al final de la cerimònia del casament d'un dels seus companys

Emma García ha protagonitzat un dels moments més anecdòtics del casament del seu company Iván Reboso amb Joan Crisol.

Emma García arribava gairebé corrent al lloc on s'estava fent l'esdeveniment. A la porta esperaven els mitjans de comunicació, amb els quals es va aturar una estona a xerrar amb ells.

Emma García arriba al final de la cerimònia

Se la veia una mica ruboritzada en arribar i a l'inici de la seva conversa amb els periodistes, que li recalcaven que havia arribat una mica tard.

Emma García, avergonyida, va assumir la seva part de culpa, encara que la va repartir amb la seva acompanyant, Eva Espejo, la directora de Fiesta.

"Estic molt contenta, a més de tardana, i amb ganes de fer-los una abraçada", deia als micròfons d'Europa Press.

Tot i haver canviat de tema, Emma seguia pensant en la seva llarga tardança, per la qual cosa va acabar dient-li als periodistes: "Però a veure, han arribat tots puntuals?".

La veritat és que, malgrat que algunes persones van arribar amb una mica de retard, no hi va haver cap assistent que arribés amb tanta tardança com la presentadora i la directora de Fiesta. I és que van aparèixer només uns instants abans que la cerimònia acabés.

En un altre intent per justificar la seva demora va explicar que és el que estava fent de camí a l'emplaçament: "Us he de dir que al cotxe anàvem fent la reunió del programa. No és per justificar, però és la realitat", explicava.

Els consells d'Emma García per als noucasats

Un cop va aconseguir evadir el tema de la tardança, li van preguntar per un consell que podria donar a la jove parella després de tants anys de feliç matrimoni amb el seu marit. "Gaudir, estimar-te a tu, estimar la teva parella, admirar-la… I que sigui el que hagi de ser, no forçar absolutament res", apuntava.

Captura d'Emma García a Festa aquest diumenge 7 de gener a Telecinco
Emma García arriba tard al casament d'un company | Mediaset

Per afegir una mica més sobre el tema, va voler fer una reflexió personal. "Jo sempre dic, jo estic bé fins avui, demà no ho sé, perquè si una ja es relaxa i tot està fet, aquí ja et tranquil·litzes massa, cal tenir-ho una mica viu", exposava.

Just després, Emma García es trobava amb alguns dels assistents a l'esdeveniment, que sortien del lloc després d'haver acabat la cerimònia. Pel que sembla que la presentadora no va poder gaudir de l'acte, ja que va arribar tan sols uns moments abans que s'acabés.