Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Iñaki Urdangarin amb cara de sorpresa i camisa blava al costat d'una retallada de Joan Carles I amb cara seriosa al cotxe

La reacció d'Iñaki Urdangarin en conèixer quina feina li ha trobat Joan Carles I

Iñaki Urdangarin no vol acceptar les ofertes de feina que li està oferint el rei emèrit a Abu Dhabi

Iñaki Urdangarin es va separar de la Infanta Cristina fa poc més de dos anys. No obstant això, actualment, els acords d'aquest divorci encara porten cua. 

Un tema que està creant força debat és la situació de l'exduc amb els seus fills. Com sabem, no tenen la millor relació amb Ainhoa Armentia, la parella del seu pare, i això dificulta la seva relació amb Iñaki Urdangarin. En canvi, amb la seva mare solen tenir una relació més propera i sempre li brinden el suport que necessita.

Joan Carles I ofereix feina a Iñaki Urdangarin a Abu Dhabi

Segons ha revelat El cierre digital, l'acord de divorci comptava amb una clàusula en què Joan Carles I garantiria una feina a Iñaki Urdangarin on cobrés un ingrés mensual suficient que satisfés les seves necessitats.

Muntatge de primer pla d'Iñaki Urdangarin i Juan Carlos I
Joan Carles I ofereix feina a Abu Dhabi a Iñaki Urdangarin | catalunyadiari.com

Com sabem, el rei emèrit passa la major part del temps a Abu Dhabi. Durant la seva estada allà l'hem vist fer-se amb gent poderosa del país. Per això no és estrany que compti amb una gran agenda de contactes.

Això és una cosa que pot acabar beneficiant Iñaki Urdangarin, ja que se li ha presentat l'ocasió de signar grans contractes laborals als Emirats Àrabs. Unes ofertes que serien inassolibles en territori espanyol.

Iñaki Urdangarin, reticent a acceptar ofertes laborals fora d'Espanya

Com hem comentat, a causa de la clàusula del contracte de divorci, Joan Carles I està obligat a oferir-li un gran lloc de treball al seu exgendre.

Aquest és un tema pel qual van xocar força en aquell moment, però és que actualment segueix donant força problemes.

Sembla que Iñaki Urdangarin no vol acceptar cap feina que l'obligui a separar-se d'Ainhoa Armentia, ja que la seva intenció és casar-s'hi i formar una família.

Muntatge amb fotos de primer pla d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia, tots dos somrients
Iñaki Urdangarin no accepta anar-se'n d'Espanya per Ainhoa Armentia | catalunyadiari.com

Motiu pel qual no acceptaria de cap manera qualsevol oferta laboral que l'obligués a marxar d'Espanya i, per tant, separar-se de la seva parella actual.

La intenció de la Infanta Cristina i Joan Carles I

Sembla que, tant la Infanta Cristina com Joan Carles I, han volgut allunyar Iñaki Urdangarin de la seva parella des del primer moment. Consideren que és la millor decisió per alleujar les tensions de la família.

De fet, en un primer moment, Cristina de Borbó va intentar prohibir al seu exmarit que es casés amb la seva nova parella a través d'una clàusula del contracte de divorci que van signar. En cas que la incomplís, se li anul·larien tots els diners promesos anteriorment.

Muntatge d'Iñaki Urdangarin somrient, la infanta Cristina seriosa i un document signat amb una creu vermella
La clàusula de l'acord de divorci d'Iñaki Urdangarin i la Infanta Cristina | catalunyadiari.com, GTRES, Europa Press

Finalment, aquesta condició no es va acabar imposant davant la negativa d'Iñaki, que sempre ha deixat clar que una de les seves exigències més grans és que no tingués problemes per tornar a casar-se.

Veurem si alguna vegada arriba una gran oferta que l'obligui a pensar-s'ho. Tot i que, de moment, sembla que rebutjarà tot el que li vingui de fora d'Espanya perquè la seva intenció és passar per l'altar amb Ainhoa Armentia i, a poc a poc, millorar la seva relació amb els seus fills.