Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de María Patiño mirant a càmera vestida de blau i Aida Nízar mirant de banda vestida de negre, i al centre un emoji de sorprès

María Patiño confessa el veritable motiu pel qual es nega a parlar d'Aída Nízar

María Patiño explica la raó per la qual ha decidit que mai no parlarà d'Aída Nízar públicament

MaríaPatiño va estar al podcast Poco se habla amb Belén Esteban. Un espai presentat per Ana Briten i Xuso Jones. Van estar parlant sobre la seva nova experiència a Ni que fuéramos, el nou programa que es va estrenar la setmana passada i que està tenint grans números d'audiència.

Durant el transcurs de l'entrevista, van decidir fer un joc pel qual va acabar sortint el nom d'Aída Nízar i van deixar caure alguns detalls que val la pena destacar.

María Patiño revela perquè mai parla d'Aída Nízar

Belén Esteban i María Patiño es van mostrar molt sorpreses en sentir el nom d'Aída Nízar, una persona de qui sempre eviten parlar per por de les possibles conseqüències.

"Jo sobretot amb Aída… És anomenar-la i… tindrem problemes, recorda", deia María Patiño a Belén Esteban.

Captura de Podium podcast
María Patiño i Belén Esteban no volen parlar d'Aída Nízar | Podium Podcast

Sembla que la presentadora sempre ha tingut problemes amb ella cada cop que el seu nom sortia a l'espai que ella presentava. "Jo cada vegada que l'he nomenat al programa, a través de les xarxes socials… Insults", explicava.

María Patiño ha revelat que Aída no té principis i que traspassa la línia cada cop que fa unes declaracions sobre ella. "Se li permet qualsevol llicència i no passa res", deia.

Xuso Jones comentava que, en aquests casos, mai no s'ha de posar a aquest mateix nivell. En referència, María Patiño li va donar la raó. "És clar, jo aquest límit el tinc".

El problema és que en traspassar aquesta línia arriben a fer molt de mal a la persona implicada. Sobretot quan fiquen certs temes dels quals mai no s'hauria de parlar. "I t'insulten i es fiquen amb la teva família", declarava.

Captura de María Patiño a la roda de premsa de Ni que fóssim Sálvame
María Patiño es nega a parlar sobre Aída Nízar | Canal Quickie

Aquesta és la impotència de la presentadora, la qual s'ha arribat a preguntar: “I què fas”. És una situació difícil de controlar, de la qual no saps com defensar-te. Per això, la millor decisió que ha pogut prendre és la de negar-se a parlar d'ella i de tot el que la relacioni amb ella.

María Patiño va assegurar que la té bloquejada a totes les seves xarxes socials. Tot i que va confessar que és una cosa que no serveix de gaire. I és que les crítiques les fa a les seves xarxes socials o fins i tot mitjançant la premsa. I assegurava que, al final, d'una manera o altra, aquesta informació acaba arribant-li.

Motiu pel qual ha decidit deixar de parlar del tot sobre ella. De fet, va preguntar als presentadors, de broma, si es podia censurar aquesta part de l'entrevista.

Finalment, els va deixar clar que no hi havia cap problema per incloure-la i l'han mantingut. Per això, en els pròxims dies, veurem si hi ha resposta per part d'Aída Nízar.