Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Kiko Hernández mirant a càmera, en primer pla, vestint un vestit gris, i una foto petita d'Antonio Tejado amb camisa blanca mirant cap al grent

Així era la relació de Kiko Hernández i Antonio Tejado abans dels problemes legals

L'amistat de Kiko Hernández i Antonio Tejado va començar als platós de 'Sálvame' i es va acabar pansint amb el temps

Kiko Hernández i Antonio Tejado van començar a tenir una certa amistat al començament del segon a la televisió.

Després de la seva ruptura amb Chayo Mohedano, va ser habitual veure'l en diversos debats. Es va formar una guerra de declaracions entre Antonio Tejado davant de la seva exparella i la seva mare, Rosa Benito.

Kiko Hernández va entaular una amistat amb Antonio Tejado als seus inicis televisius

Aleshores, comptava amb el suport de molt poques persones al món televisiu, per la qual cosa, l'ajuda de Kiko Hernández va ser fonamental per a la seva carrera. Van ser molts els debats sobre aquest tema i el col·laborador sempre va estar al seu costat.

Tant és així, que la relació que mantenien als platós va acabar sortint fora de pantalla. Tots dos van començar una amistat en què es van sincerar sobre la vida personal de cadascú.

Kiko Hernández parlant de la seva boda a 'Viernes Deluxe'
L'amistat entre Kiko Hernández i Antonio Tejado | Mediaset

Es pot dir que Kiko Hernández va ser el principal valedor d'Antonio Tejado als seus inicis televisius. És ben sabut que una butaca de col·laborador de Sálvame en aquell temps era molt cobejada. Per això, per aconseguir-ho hi hauria d'haver un impuls d'algú de pes al programa.

L'amistat de Kiko Hernández i Antonio Tejado es va anar pansint

Tot i això, amb el pas del temps, la relació es va anar refredant a poc a poc. La vida d'Antonio Tejado estava sent una mica convulsa i va acabar afectant l'amistat entre tots dos. Tant és així, que els mateixos col·laboradors de Sálvame van destacar la tensió que hi havia entre ells alguna vegada.

Després va arribar l'exclusiva de Sálvame sobre l'escàndol d'una nit a una sala de festes. Motiu pel qual Antonio va acabar deixant el programa, argumentant que intentaven destruir la seva imatge pública.

Antonio Tejado enfadat amb els braços plegats en un plató de Telecinco
Antonio Tejado compartia una relació d'amistat amb Kiko Hernández | Mediaset

Respecte a la informació, Kiko Hernández va assegurar que estava "fet pols". No obstant això, va ser un dels que van participar a explicar el que havia passat. Això va ser una cosa que no va agradar gens al seu amic.

Tot i això, després de la seva sonada sortida de Sálvame va declarar la seva pena per això: “És una persona que aporta, i les persones que aporten em fa cosa que abandonin Sálvame”.

Des de llavors, es va produir un distanciament entre ells. Ja no es veien pels platós de televisió i la seva amistat fora de les càmeres va acabar desapareixent.

Amb el pas del temps, es podia veure que Kiko havia canviat la seva actitud amb Antonio. Ja no en parlava amb l'estima amb què ho feia abans. A més, aprofitava alguna vegada per deixar alguna pulla en contra quan se'n parlava.

Més tard, va saltar la notícia d'una sèrie de moments força durs pels quals estava travessant Antonio Tejado. En què es van deixar caure que tenien relació amb problemes relacionats amb l'alcohol i els estupefaents.

Per la seva banda, Kiko Hernández va confessar que encara que ja no fossin amics, li volia enviar suport. "Des d'aquí desitjo que surtis d'aquest problema i, a més, sé que ho aconseguiràs perquè tens molta força", declarava.

Kiko Hernández amb rostre seriós al plató de 'Sálvame'
Kiko Hernández, el gran valedor d'Antonio Tejado a la televisió | Mediaset

La realitat és que malgrat que ja no tinguin cap relació que els uneixi, Kiko li segueix tenint una mica d'estima per l'amistat que van mantenir al seu moment.

Actualment, Antonio Tejado ha estat acusat de ser el presumpte autor intel·lectual del robatori a casa de la seva tieta María del Monte. Una de les pitjors situacions de la seva vida, que l'ha portat a entrar a la presó.

En aquest cas, ha cridat l'atenció que Kiko Hernández ni tan sols s'hi ha pronunciat. Una cosa cridanera, ja que malgrat que ja no siguin amics, Kiko sempre ha tingut alguna bona paraula a favor seu.