Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Almeida amb una retallada del casament, una altra en Espejo Público i un emoji

Martínez-Almeida confirma els rumors sobre el futur embaràs de Teresa Urquijo

L'alcalde de Madrid aclareix els rumors de possible embaràs, però assegura que espera que sigui aviat

José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo van passar per l'altar el 6 d'abril passat en una cerimònia per al record.

Recentment, José Luis Martínez-Almeida ha concedit la primera entrevista a la televisió com a home casat, al plató d'EspejoPúblico amb Susanna Griso.

José Luis Martínez-Almeida afirma la seva intenció de tenir fills aviat

S'anava especulant molt que els noucasats podrien haver buscat l'embaràs la mateixa nit de casament o a la posterior lluna de mel. Per això s'esperava amb tanta expectació l'arribada dels nuvis a Madrid.

Després de diversos mesos sense informació sobre això, Martínez-Almeida ha concedit una entrevista a Susanna Griso en què podem destacar la clara intenció de la parella a ser pares. "Aviat o tard, m'agradaria ser-ho. Aquestes coses ja, que siguin quan hagi de ser. A ella també li agradaria ser mare", deia l'alcalde.

Almeida a Espejo Público
Martínez-Almeida dissipa els rumors d'un possible embaràs | Antena 3

Tot i que, ha confirmat que no hi ha embaràs de moment, no s'espera que la parella trigui molt a donar la notícia. "Esperem que pugui ser aviat o tard o a mitjà termini, però que sigui", explicava amb Griso.

José Luis Martínez-Almeida repassa el famós xotis del casament

Després, entre rialles amb Susanna, es va animar a comentar el famós xotis que va ballar amb la seva dona el dia del casament i que es va tornar tan viral a les xarxes socials.

"És cert que acadèmicament no va ser perfecte. Demostra que l'entusiasme no balla per ballar bé, però l'únic que va provar és que érem un matrimoni molt il·lusionat, que ho estàvem passant bé, que ens vam aïllar del que estava passant i que ho vam passar realment bé", argumentava Martínez-Almeida.

José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo, molt feliços i somrients després de casar-se
Martínez-Almeida té intenció de tenir fills aviat | GTRES

Martínez-Almeida reconeixia que volia fer alguna cosa que pogués honrar la ciutat de Madrid: "Era una manera de fer un petit homenatge a la ciutat de Madrid, encara que va sortir com va sortir".

La vida de José Luis Martínez-Almeida com a home casat amb Teresa Urquijo

José Luis Martínez-Almeida parlava amb Susanna Griso sobre com ha canviat la seva vida ara que conviu amb la seva dona. Detalls que han canviat, com fer la compra, ja que assegura que ara "és agradable veure la nevera plena", perquè quan vivia només la nevera "era un desert".

Una convivència de la qual assegura que està tenint alguna dificultat: "No és fàcil tampoc després de 49 anys. Ha de tenir més paciència Teresa de la que tinc jo, perquè al final les manies es van acumulant amb el pas del temps".

José Luis ha assegurat que el canvi ha estat immediat, sobretot en el seu estil de vida i en els hàbits alimentaris.

José Luis Martínez-Almeida amb Teresa Urquijo en arribar a l'aeroport
Almeida explica com ha canviat la seva vida en conviure amb Teresa Urquijo | GTRES

"El que menjava era poc i no recomanable. La meva salut ho agrairà. M'ha canviat alguna cosa la rutina? Sí, això s'agraeix. Estic més temps a casa. Quan un és solter i té esdeveniments a la nit, és difícil dir que te'n vas a casa, perquè al final ningú t'espera. Ara entendran que per primera vegada m'estan esperant a casa i he d'anar-hi.

La resposta de Martínez-Almeida a la declaració Juanma Moreno

Susanna Griso recordava unes cridaneres declaracions de Juanma Moreno sobre José Luis. "Últimament el veig molt somrient. Vegem quant li dura el somriure. Les coses no són com comencen, són com acaben", deia.

Just després, va voler matisar-ho una mica per no donar lloc a malentesos: "Anirà molt bé. Se'l veu un home feliç, se'l veu un alcalde satisfet, se'l veu una persona completa, i jo em sento molt feliç també de la seva situació personal de felicitat".

Per part seva, Martínez-Almeida, lluny de mostrar-se indignat per les paraules del president de la Junta d'Andalusia, va voler treure llenya a l'assumpte.

"Crec que és un consell ben intencionat de Juanma perquè tingui cura cada dia el meu matrimoni, que la vida és dura i complicada, i cal tenir clares les prioritats. Crec que el que Juanma m'està volent dir és «cuida'l, que és molt important el que has aconseguit als 48 anys», argumentava l'alcalde.