Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Paloma Cuevas somrient amb pendents llargs, Enrique Ponce seriós i un cor trencat

Destapen quina excusa va posar Enrique Ponce per poder divorciar-se de Paloma Cuevas

Surt a la llum el motiu pel qual el torero va decidir separar-se de la dissenyadora després de 24 anys de matrimoni

Enrique Ponce viu un dels millors moments de la seva relació amb Ana Soria. Tant és així que han començat a sorgir certs rumors d'un possible casament per al pròxim any 2025. Tot i que, de moment, han deixat els plans d'embaràs per més endavant.

Arran de tot això, ha ressorgit el tema del divorci del torero amb la seva exdona PalomaCuevas. I és que sembla que hi va haver un tema en concret pel qual Enrique Ponce va decidir posar fi a la seva relació.

El pretext d'Enrique Ponce pel qual es va separar de Paloma Cuevas

L'any 2020, Enrique i Paloma van decidir posar fi al seu matrimoni després de 24 anys junts i dues filles en comú.

Un divorci que sempre ha estat totalment amistós, ja que cap dels dos no s'ha pronunciat mai, ni hi ha hagut retrets d'un sobre l'altre. De fet, van ser força discrets durant tot el procés de separació.

No obstant això, a Y ahora Sonsoles han revelat quina va poder ser la justificació per la qual Enrique Ponce va decidir trencar amb la que era la seva dona. Sembla que hi ha una frase que ell va dir a la dissenyadora que pot il·lustrar el motiu pel qual el va portar al punt.

Segons han explicat al programa, el torero li va dir que “ara sortia menys de festa”. Fent referència a la multitud d'actes a què acudia Paloma Cuevas.

Paloma Cuevas és dissenyadora de moda, motiu pel qual sempre ha estat convidada a multitud d'esdeveniments. Se l'ha vist en infinitat de photocalls, catifes vermelles i molts actes relacionats amb el món de la moda.

Muntatge de fotos de primer pla d'Enrique Ponce i la seva exparella, Paloma Cuevas, tots dos somrients
La justificació d'Enrique Ponce per posar fi a la relació amb Paloma Cuevas | catalunyadiari.com

A més, atesa la seva fama per la seva feina i el seu ampli cercle d'amistats, sempre ha estat convidada a grans casaments, esdeveniments socials i festes de l'elit.

Uns actes als quals, de vegades, anava acompanyada del torero. Tot i això, és una cosa que a ell no li agradava gens, ja que sempre ha deixat clar que vol mostrar-se públicament.

N'és una prova que, amb el pas dels anys, s'anava veient cada vegada menys a l'Enrique en aquest tipus d'esdeveniments. Sent habitual veure Paloma acudint en solitari.

Per això tot sembla indicar que aquest va ser el motiu pel qual el torero va decidir posar fi al seu matrimoni. No sabem si aquest va ser el motiu principal de la ruptura, ja que no sembla una causa de pes per acabar un matrimoni de tants anys.

Tot i això, poc després de la separació es va conèixer que va tornar a enamorar-se, d'Ana Soria, una dona 14 anys menor que ell.

Enrique Ponce ha deixat clara la seva postura a Ana Soria

Actualment ha decidit portar-lo d'una manera diferent amb Ana Soria. Les aparicions públiques que ha fet la parella són mínimes, ja que porten la relació de la manera més discreta possible.

Captura del programa 'El Hormiguero' del dimarts 23 de maig, on apareixen Ana Soria i Enrique Ponce
A Enrique Ponce no li agrada aparèixer en públic amb Ana Soria | Antena 3

Sembla que Enrique Ponce s'hauria atipat d'aquest tipus de situació en la relació anterior. Motiu pel qual hauria demanat a l'estudiant de dret que no fessin aquest tipus d'aparicions en excés.

L'única vegada que se'ls ha vist junts en aquesta situació va ser quan van anar a El Hormiguero. Des de llavors, les seves aparicions davant dels mitjans han estat per motius laborals de qualsevol dels dos.