Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Mario Vaquerizo seriós amb els cabells recollits i vestit blau amb corbata al costat d'Alaska somrient amb els llavis vermells i unes exclamacions

Mario Vaquerizo se sincera sobre les infidelitats i llança una advertència a Alaska

El cantant de les Nancys Rubias llança un avís a la seva dona sobre el que faria si un dia li fos infidel

MarioVaquerizo i Olvido Gara, popularment coneguda com a Alaska, formen una de les parelles més destacades de la societat espanyola. Fa 25 anys que estan junts des que es van casar el 1999.

Des de llavors, ha estat habitual que durant el pas dels anys hagin anat sorgint rumors sobre la seva relació. Encara més, s'ha arribat a parlar d'infidelitats per les dues parts o fins i tot a dubtar de la seva heterosexualitat.

Mario Vaquerizo avisa Alaska sobre el que faria si es produís una infidelitat

El cantant és col·laborador de TardeAR i fa uns dies va intervenir en un espai on s'estava parlant d'infidelitats.

Primer pla de Mario Vaquerizo posant amb la cara seriosa en un photocall
L'avís de Mario Vaquerizo a Alaska per si li fos infidel | GTRES

Mario va voler explicar un dels temes, posant la seva relació com a exemple. A més, va aprofitar per llançar una advertència a la seva parella.

"Jo no perdonaria una infidelitat, si la meva dona em fos infidel i em deixés, la venjança de Shakira contra Piqué es quedaria curta", explicava.

Mario té clar el seu comportament a la relació i creu que fa les coses de la millor manera. "Jo em porto molt bé en la meva relació de parella, i si em deixa per un altre, només n'hi hauria una de culpable", revelava.

Mario Vaquerizo desmenteix els rumors de la possible ruptura amb Alaska

Fa uns dies es va desfermar un rumor que va impactar molta gent. S'estava parlant que Alaska i Mario podrien haver-se separat.

De fet, es va arribar a anar una mica més lluny. Es deia que la parella s'hauria pogut divorciar en secret i que, fins i tot, ja ni tan sols estarien vivint a casala mateixa casa.

En la seva intervenció a TardeAR, Mario Vaquerizo, fastiguejat de tota aquesta situació, va aprofitar per posar fi a tota aquesta rumorologia que ha estat havent-hi sobre ells.

Imatge de Mario Vaquerizo i Alaska a l'aniversari de la Baronessa Thyssen
Mario Vaquerizo posa fi als rumors de ruptura amb Alaska | GTRES

"De mi han dit moltes coses que no són certes, des que soc marieta a la meva ruptura amb la meva dona. Tot és mentida", deia rotundament.

És més, per deixar completament tancat el tema, va comentar que pròximament tenen previst celebrar els seus 25 anys com a matrimoni.

"El pròxim 10 de juny, Olvi i jo celebrarem les nostres noces de plata, portem junts vint-i-cinc anys i som molt feliços. No entenc que s'inventin aquests rumors", aclaria.

Alaska i Mario s'han casat dues vegades. La primera va ser una mica anecdòtica, ja que va ser en un viatge a Las Vegas i disfressats d'Elvis Presley i Dolly Parton. Aquest enllaç va ser d'allò més íntim, ja que així ho volia la núvia.

La segona va ser una mica més formal. Va ser el 2011, va tenir lloc en plena Gran Via de Madrid i aquesta vegada va ser pel jutjat. En aquesta ocasió, el nuvi va sortir-se amb la seva fent una celebració en gran amb la presència de familiars i amics.