Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Kiko Rivera i Irene Rosales al capdavant i un emoji amb una cara sorpresa

Kiko Rivera informa sobre la seva vida privada i tranquil·litza a Irene Rosales

El fill d'Isabel Pantoja revela certs detalls de com era la seva antiga vida i com ha superat aquests mals hàbits

Kiko Rivera es troba en un dels millors moments de la seva vida. Després d'allunyar-se definitivament de la televisió, s'ha centrat en la seva carrera musical i en el seu camí com a streamer. Cosa que li està anant realment bé darrerament.

El fill d'Isabel Pantoja va decidir fer un gir a la seva vida des de fa temps. Tant és així que ara sembla una altra persona. Actualment, concedeix entrevistes en què parla sense embuts de la seva vida privada.

Kiko Rivera revela alguns detalls de la mala vida que portava abans

Fa uns dies, va anar a Late Xou, un programa de RTVE, presentat per Marc Giró. Durant l'entrevista, va repassar diversos temes de la seva vida, principalment sobre la seva carrera musical i el seu recent llançament de Malibú.

Tot i això, el també DJ es va aventurar a explicar certs temes controvertits de la seva vida personal. Va fer un repàs de l'evolució que està duent a terme en els darrers anys. Uns canvis, fonamentalment, al seu estil de vida.

Durant el transcurs de l'entrevista, Marc Giró li va preguntar sense embuts sobre el seu problema reconegut amb les addiccions.

Kiko no va tenir objeccions a contestar-li i li va confessar que ara s'aixeca "a les 4 del matí", l'hora que abans "anava a buscar l'última copa".

Plànol curt de Kiko Rivera assegut en una cadira parlant al podcast 'The Wild Project' amb rostre neutre
Kiko Rivera revela algunes dades sobre la seva antiga vida | YouTube, The Wild Project

És un fet que el cantant va canviar la seva perspectiva de vida fa anys i va prendre una decisió rotunda de no tornar als mals hàbits que l'havien dut pel mal camí.

El presentador li va preguntar obertament si havia deixat definitivament els estupefaents. "Totalment, gràcies a Déu", va respondre Kiko amb rotunditat.

Sens dubte, un dels suports fonamentals que ha tingut Kiko durant tot aquest dur procés ha estat la seva dona, Irene Rosales.

Es coneix que la sevillana ha patit molt durant aquests anys en veure en aquesta difícil situació el seu marit. De fet, ha reconegut que ha vist com li donaven tremolors i atacs d'ansietat.

Captura d'Irene Rosales durant la tornada a 'Festa'
Irene Rosales està tranquil·la pel seu marit | Telecinco

Des de fa temps, Irene Rosales està força tranquil·la d'acord amb la salut del seu marit. Aquest estat de preocupació constant ha desaparegut i ara viu la seva vida plàcidament.

Les dificultats de Kiko Rivera per no recaure en els seus mals hàbits

Malgrat tot, va voler recalcar que no és un camí fàcil. De fet, va reconèixer que atesa la seva professió hi ha moments en què li costa realment abstenir-se.

"Aprofitant que toques aquest tema, vull que la gent entengui que per mi és molt difícil, perquè segueixo dedicant-me a la nit", explicava.

Kiko Rivera recolzat al sofà de La Resistència mirant cap al costat vestit casualment
Kiko Rivera revela el mètode per no recaure en els mals hàbits | La Resistencia por Movistar Plus+

Kiko va reconèixer que un problema en portava un altre. Motiu pel qual va decidir no prendre ni una gota d'alcohol mentre està treballant. "Intento no beure alcohol, el problema és l'alcohol", va reconèixer.

A més, si després de tot comença a notar que es pot descontrolar d'un moment a l'altre, ha trobat un mètode que el salva d'aquest tipus de situacions.

"Gràcies a Déu, aguanto. Quan veig que surt el dimoni, perquè el dimoni surt, me'n vaig a l'hotel", revelava.