Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge amb Arantxa del Sol amb Carlos Lozano

Arantxa del Sol no és l'única: el retorn televisiu que tampoc va sortir bé a Telecinco

Arantxa del Sol afronta una etapa complicada a Telecinco després del que ha viscut a 'Supervivientes'

Arantxa del Sol afronta una etapa complicada a Telecinco després que l'hagin vetada arran dels conflictes que ha protagonitzat a Supervivientes.

Després de rebre moltes pressions, la model i presentadora acabava admetent que havia agredit Ángel Cristo. Una simple clatellada que portava l'organització del reality a prendre-hi mesures serioses.

Arantxa del Sol, que havia tornat a Telecinco amb l'esperança de reprendre la seva brillant carrera televisiva, ha topat amb una gran decepció.

“Hi havia plans per a Arantxa una vegada sortís del concurs, amb la promesa que tornaria a la cadena a presentar un programa”, destapaven sobre això.

Captura d'Arantxa del Sol al plató de Supervivientes
Arantxa del Sol, vetada a Telecinco | Mediaset

Tanmateix, aquesta situació tan complicada ha truncat de cop els plans d'Arantxa, que actualment té prohibit trepitjar les instal·lacions de Mediaset.

Era fa poc quan ella mateixa s'encoratjava a trencar el seu silenci, i ho feia per disculpar-se i demanar perdó.

“Després de reflexionar profundament, poder descansar i estar amb la meva família de nou, reconec i em penedeixo de les meves accions”, ha confessat a les xarxes socials.

I és que Arantxa del Sol es veia atrapada en una situació molt complicada que amenaçava de posar en risc fins i tot el seu propi matrimoni.

Carlos Lozano va tenir el mateix problema que Arantxa del Sol

“Encara que van respondre a la pressió, a la coacció i als nervis viscuts en un moment molt específic del programa, no justifica els meus actes, mai”, s'ha disculpat públicament.

Per tant, novament Telecinco ha vist com un altre dels seus intents per rescatar un antic personatge televisiu surt malparat.

I és que no és la primera vegada que passa, ja que figures com Carlos Lozano s'han enfrontat a una situació semblant.

Captura de Carlos Lozano amb la mà aixecada a la seva entrevista a De Viernes de Telecinco
Carlos Lozano va enfrontar el mateix problema que Arantxa del Sol | Mediaset

En el cas de Lozano, ell era dels primers que optaven per tornar a Mediaset per la porta gran. Després d'haver trobat l'èxit com a presentador entre els anys 90 i els 2000, va voler provar sort apostant per un reality.

En concret, Carlos Lozano fitxava per GH VIP el 2016. Una bona manera de reprendre el contacte amb la seva audiència i demostrar que encara tenia molt per oferir.

Una jugada que no li va sortir del tot malament, ja que va arribar fins a la final del format. Encara més, va tenir la sort que li oferissin posar-se al capdavant de Granjero busca esposa, que no va comptar amb l'èxit esperat ni de bon tros.

El format va durar dues edicions en antena i, des de llavors, a Carlos Lozano no li han tornat a donar cap programa. És a dir, un cas molt semblant al d'Arantxa, el fitxatge del qual no ha tingut el resultat esperat.